Login Søg

Sonus Faber Sonetto Vlll sonetto8wa

Gulvhøjttalere Sonetto VIII er topmodellen i den nye Sonetto-serie, og en værdig afløser til Venere S. Den er større og spiller mere majestætisk end de andre modeller i serien, men bevarer stadig elegancen og den smukke fremtoning med det elegante, buede kabinet. En smuk højttaler til musikelskeren!
Sonetto Vlll
sonetto8wa
sonetto8wa
sonetto8wa
sonetto8wa
PRIS DKK 48.000,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 48.000,00
Denne vare kan ikke købes online, kontakt butikken
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sonetto8wa
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

TRADITIONEL ITALIENSK KULTUR

Sonus Faber har altid fundet sin inspiration i den ypperste italienske kultur, og grundlaget for den nye serie, Sonetto, skal findes i den italienske litteratur.

The Sonetto (Sonnet) er en gammel italiensk poetisk struktur. Oprindeligt betød det "Lyd, Melodi" og var traditionelt til at akkompagnere musik-stykker. Det første skridt for Sonus Faber er derfor at benytte navnet Sonetto som basis for serien af samme navn.

Grundlaget er musik og musikalitet på en autentisk måde, kombineret med ægte italiensk finish og kvalitet fra inderst til yderst.

EN FØLELSESLADET REOLHØJTTALER

Sonetto VIII, er en 3-vejs gulvhøjttaler der afløser den velanmeldte Venere S. Den er designet til at levere stor og autentisk lyd i en mellem til stor stue uden at dominere indretningen. På trods af størrelsen, som er mere markant end resten af Sonetto-serien, er Sonetto VIII en højttaler der kan placeres de fleste steder uden at udfordre rummets akustik for meget. Ydelsen er højere i forhold til de mindre Sonetto III og V takket være det større kabinet og 3 bas-enheder, som sikrer en dybere basgengivelse og et større lydaftryk i rummet. 

Sonetto VIII en unik evne til at forsvinde i rummet, og fokusere på musikken. Lyden er autentisk og naturlig, og mellemtonen har glød og karakter. De tre bas-enheder sørger for pondus og fylde, og er højttaleren for dig som både vil have det let og behageligt, men også en gang imellem vil kunne trykke den af med noget rock eller elektronisk musik.

MADE IN ITALY.....

Sonetto er, som med alle andre Sonus Faber-højttalere i dag, udviklet og produceret i Italien. Finish og byggekvalitet er i rigtig møbelfinish med ægte træ-finér eller højglans lakering. Toppen er, som i de større modeller, prydet af et indlæg med læder med indpresset logo.

Diskantenheden er en 29 mm stofdome, og er baseret på teknikken fra Olympica. God spredning og en luftig gengivelse der aldrig bliver anmassende. Mellemtonen er en 6½" med kraftigt motorsystem og basserne er 3 stk. 6½" med aluminiums-membran. Alle er udviklet af Sonus Faber til Sonetto-serien og produceres af ScanSpeak eksklusivt til Sonetto. Teknisk læner den sig også op ad Olympica-serien, og bærer mange design-elementer fra denne.

Delefilteret er ligeledes baseret på Olympica, og er baseret på komponenter der er udvalgt efter omfattende lyttetests. På bagsiden er der et sæt lækre terminaler der tager alle typer kabler og stik.

Sonetto VIII er højttaleren for dig som gerne vil have det ekstra som en gulvhøjttaler kan tilbyde, og finish og kvalitet er absolut topklasse. Det er bare ét af mange kendetegn fra Sonus Faber.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Diskant 29 mm DAD driver (membran fra Dr. Kurt Müller)

Mellemtone 6½" enhed med cellulose pulp og naturlige fibre

Bas-enheder 3 stk. 6½" med aluminium-membran og kraftigt motorsystem

Delefrekvens 270 Hz / 3.000 Hz

Frekvensområde 36 - 25.000 Hz

Følsomhed 90 dB

Impedans 4 ohm

Anbefalet forstærker 50 - 300 watt

Dimensioner (B x H x D) 118,8 x 28,3 x 42,7 cm

Vægt 26,3 Kilo/stk.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System