Login Søg

Varmepumper

Varmepumper fra Panasonic

Hos Lyd & Billed Vodskov Aps har vi et stort udvalg af forskellige luft til luft varmepumper fra Panasonic. Varmepumperne fra Panasonic er alle kraftfulde pumper, som både er støjsvage og effektive. Varmepumperne er alle luft til luft pumper, og de er alle i energivenlige. Med en varmepumpe fra Panasonic er du sikret en pumpe, som kan levere resultater i selv det hårdeste klima.

Du får gode muligheder for fjernstyring af varmepumpen, da du nemt kan downloade den brugervenlige App i enten Appstore eller Google Play Store. App'en giver dig mulighed for at tjekke temperaturen samt slukke eller tænde for varmepumpen, uden at du behøver at være i din bolig. Varmepumpen er derfor velegnet til sommerhuset, da du kan justere temperaturen, så du bl.a. undgår frostskader eller lignende.

Forbedr dit indeklima og spar penge

En luft til luft varmepumpe kan bidrage positivt til dit indeklima. Pumpen sørger nemlig for cirkulation i rummet, og du undgår derfor indelukkethed, hvilket kan være et problem i bl.a. sommerhuse, som står tomme i længere tid. Panasonics luft til luft varmepumper har også markeds bedste luftrensningssystem. Derudover er varmepumpen udstyret med et specielt system, som er tilpasset netop fritidshuse.

Varmepumpen kan også spare dig penge på din varmeregning, hvis du skifter fra et traditionelt gas- eller oliefyr. Derudover er varmepumpen en billig investering i forhold til de besparelser, den senere kan give dig. Varmepumpen er derudover også en mere miljøvenlig løsning sammenlignet med de mere traditionelle opvarmningsløsninger.

Få hjælp til din næste varmepumpe

Varmepumpen er nem at sætte op, og du opnår de bedste resultater, hvis pumpen placeres højt og midt i rummet. Vi har vores egen montør som levere og montere varmepumpen hos dig. Derved ydes der også 5 års reklamationsret på dit produkt, når vi har installeret den. Vi har også mulighed for kvit og frit at komme ud til dig og sammen med dig finde ud af hvilken varmepumpe der passer bedst til jeres behov og husets størrelse.

Har du spørgsmål til de forskellige varmepumper fra Panasonic, så er du velkommen til at kontakte os på info@lyd-billed.dk eller tlf. 98294021. Hos Lyd & Billed Vodskov Aps står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål samt rådgive dig om din næste varmepumpe.

Læs vores folder om luft til luft varmepumper her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System