Login

Om Lyd & Billed

Hvem er Lyd og Billed Vodskov?

Lyd & Billed startede tilbage i 1989 med 2 ansatte i firmaet, som begge var uddannet teknikere og som både var sælgere i butikken, kørte som montører samt reparerede på vores daværende værksted. Butikken lå på Vodskovvej 35 i Vodskov, og var på ca. 60 m2.

I 1992 flyttede vi til 230 m2 lokaler på Skippersmindevej 1 i Vodskov. Vi var nu blevet i alt 4 medarbejdere, 2 sælgere i butikken samt 2 teknikere/montører på vores værksted.

I november 1997 indviede vi vores nuværende 370 m2 butik, lager og kontor på Vodskovvej 56 i Vodskov. Her kan vi servicere vores kunder med demonstration af et stort udvalg af produkter fra bl.a. Panasonic, Bose, Yamaha, Elac, Rotel, Piega, Audio Physic, Simaudio, Sonus Faber, Pro-Ject, Tangent, Podspeakers, Tivoli Audio og Scansonic HD. Vi er i dag 2 sælgere i butikken og 2 montører.

I oktober 2016 overtog Morten (medarbejder gennem 20 år), Lars (medarbejder gennem 5 år) og Ronni (ansat i HiFi Klubben i 10 år) Lyd & Billed i Vodskov. Jesper er dog forsat tilknyttet Lyd & Billed som konsulent. Så vi i det ”nye” Lyd & Billed kan nyde godt af den erfaring og know how som Jesper har efter 27 år som selvstændig butiksejer. 

Kim Sørensen som har været i branchen siden 1984 (hos bl.a. Expert Aabybro, Panasonic Centeret i Dronninglund og senest Lyd & Billede Specialisten i Frederikshavn) afløste Ronni i februar 2019.

Hos Lyd & Billed har vi også 2 montører som bl.a. opsætter parabolløsninger for Allente (tidligere Canal Digital og Viasat), samt antenneanlæg for Norlys (tidligere Boxer). Vi har også stor viden indenfor netværk og WiFi løsninger både til erhverv og hos private. Montørerne leverer og monterer ligeledes TV, projektor, hjemmebiograf løsninger og stereo lydsystemer samt multiroom højttalerløsninger fra bl.a. Panasonic, Yamaha og Bose. Så kom ind i butikken eller kontakt os på 98294021, eller send os en mail så kan vi give dig et godt tilbud på levering og montering.

Udvalget af hi-fi produkter hos Lyd og Billed er bygget markant op over de seneste år, og vi kan tilbyde en bred vifte af modeller i alle prisklasser fra nogle af markedets bedste hi-fi producenter. Vi har derfor også investeret i et helt nyt lytterum samt ændret resten af butikken markant.

Piega fra Schweiz er at finde sammen med de tyske højttalermærker Elac og Audio Physic. Alle 3 højttalermærker har et stort udvalg af forskellige modeller i alle prisklasser og størrelser, så der er rig mulighed for at finde lige præcis den højttaler du søger.

På elektroniksiden har vi Yamahas (vi er Yamaha Concept Store) og Rotels fulde program samt et stort udvalg af produkter fra canadiske Simaudio, som har produkter der starter i den solide mellemklasse og slutter i den absolutte high-end klasse til langt over 100.000 kr.
Derudover er vi forhandler af Bose både deres consumer og professionelle produkter og har et stort udvalg af deres produkter.

Hos Lyd & Billed har vi også fokus på vinyl, og har, sammen med udvalget af pladespillere fra Pro-Ject og Elipson også Elacs Miracord 50, 70 og 90 stående, og vi er også blevet forhandler af pladespillere fra amerikanske VPI Industries. Vi lagerfører desuden et udvalg af danske Ortofons pick-up sortiment.

Vi afholdte sidst på efteråret 2017 vores 2 første kunde-arrangementer som var en stor succes, vi afholder mellem 6 - 8 arrangementer om året. Så følg os på facebook og instagram, og støt os som det nye hi-fi center i Nordjylland.

Det er også muligt at leje lydanlæg og projektor til alle lejligheder, lige fra festen i haven til større arrangementer. Vi kan også stå for levering og opsætning af lydanlæg og projektor/lærred hos kunden, hvis dette ønskes.

Derudover har vi specialiseret os i videoovervågning samt levering og montering af lydanlæg og projektor/storskærmløsninger til bl.a. butikker, banker, ridehaller, restauranter, kirker, sognegårde og både mindre og større auditorier.

Vi har også mulighed for at fakturere via EAN/GLN til f.eks. skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner samt private virksomheder og boligselskaber der anvender EAN/GLN.

Vores store kendskab til Panasonic gennem mange år (siden 1989), har været med til at gøre os til et af de 3 største Panasonic centre i Danmark.

Men kig dig omkring på vores hjemmeside, eller kom forbi butikken i Vodskov (10 km nord for Aalborg). Skulle du have spørgsmål vedrørende priser, produkter eller andet, er du altid velkommen til enten at ringe til os på 98294021, eller du kan sende os en mail.

Med venlig hilsen

Lyd & Billed teamet
Morten Nøhr, Lars Toft og Kim Sørensen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System