Login Søg

Sonus Faber Sonetto lll sonetto3wh

Gulvhøjttalere Sonetto III er mindste gulvmodel i den nye Sonetto-serie. Udgangspunktet er en placeringsvenlig og slank gulvhøjttaler der, i en mellemstørrelse stue, kan levere en overbevisende lyd uden at dominere rummet.
Sonetto lll
sonetto3wh
sonetto3wh
PRIS DKK 28.000,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 28.000,00
Denne vare kan ikke købes online, kontakt butikken
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sonetto3wh
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

TRADITIONEL ITALIENSK KULTUR

Sonus Faber har altid fundet sin inspiration i den ypperste italienske kultur, og grundlaget for den nye serie, Sonetto, skal findes i den italienske litteratur.

The Sonetto (Sonnet) er en gammel italiensk poetisk struktur. Oprindeligt betød det "Lyd, Melodi" og var traditionelt til at akkompagnere musik-stykker. Det første skridt for Sonus Faber er derfor at benytte navnet Sonetto som basis for serien af samme navn.

Grundlaget er musik og musikalitet på en autentisk måde, kombineret med ægte italiensk finish og kvalitet fra inderst til yderst.

EN GULVHØJTTALER MED FØLELSER

Sonetto III, er en 3-vejs gulvhøjttaler som er designet til at levere stor og autentisk lyd i en mellemstørrelse stue uden at dominere indretningen. Det slanke udtryk og placeringen af basporten i bunden, gør Sonetto III til en højttaler der kan placeres de fleste steder uden at udfordre rummets akustik for meget. Ydelsen er højere i forhold til de kompakte Sonetto I og II takket være det større kabinet og 2 bas-enheder, som sikrer en dybere basgengivelse og et større lydaftryk i rummet. 

Udover det slanke design, så har Sonetto III en unik evne til at forsvinde i rummet, og fokusere på musikken. Lyden er autentisk og naturlig, og mellemtonen har glød og karakter. 

MADE IN ITALY.....

Sonetto er, som med alle andre Sonus Faber-højttalere i dag, udviklet og produceret i Italien. Finish og byggekvalitet er i rigtig møbelfinish med ægte træ-finér eller højglans lakering. Toppen er, som i de større modeller, prydet af et indlæg med læder med indpresset logo.

Diskantenheden er en 29 mm stofdome, og er baseret på teknikken fra Olympica. God spredning og en luftig gengivelse der aldrig bliver anmassende. Mellemtonen er en 5,25" med kraftigt motorsystem og basserne er 2 stk. 5,25" med aluminiums-membran. Alle er udviklet af Sonus Faber til Sonetto-serien og produceres af ScanSpeak eksklusivt til Sonetto. Teknisk læner den sig også op ad Olympica-serien, og bærer mange design-elementer fra denne.

Delefilteret er ligeledes baseret på Olympica, og er baseret på komponenter der er udvalgt efter omfattende lyttetests. På bagsiden er der et sæt lækre terminaler der tager alle typer kabler og stik.

Sonetto III er højttaleren for dig som gerne vil have det ekstra som en gulvhøjttaler kan tilbyde, og finish og kvalitet er absolut topklasse. Det er bare ét af mange kendetegn fra Sonus Faber.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Diskant 29 mm. DAD driver (membran fra Dr. Kurt Müller)

Mellemtone 5,25" enhed med cellulose pulp og naturlige fibre

Bas-enhed 2 stk. 5,25" med aluminium-membran og kraftigt motorsystem

Delefrekvens 220 / 3.250 Hz

Frekvensområde 42 - 25.000 Hz

Følsomhed 89 dB

Impedans 4 ohm

Anbefalet forstærker 50 - 250 watt

Dimensioner (H x B x D) 101,8 x 21,9 x 30,5 cm

Vægt 16 Kilo/stk.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System