Login Søg

Sonus Faber Sonetto ll sonetto2wh

Kompakthøjttalere Sonetto II er den store stander/reol-model i den nye Sonetto-serie. Finish og kvalitet er tårnhøj, og lyden er letflydende og autentisk. Sonetto ll vil tage sig godt ud i alle rum uanset om den er på stander eller placeret i/på et møbel
Sonetto ll
sonetto2wh
PRIS DKK 16.500,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 16.500,00
Denne vare kan ikke købes online, kontakt butikken
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sonetto2wh
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

TRADITIONEL ITALIENSK KULTUR

Sonus Faber har altid fundet sin inspiration i den ypperste italienske kultur, og grundlaget for den nye serie, Sonetto, skal findes i den italienske litteratur.

The Sonetto (Sonnet) er en gammel italiensk poetisk struktur. Oprindeligt betød det "Lyd, Melodi" og var traditionelt til at akkompagnere musik-stykker. Det første skridt for Sonus Faber er derfor at benytte navnet Sonetto som basis for serien af samme navn.

Grundlaget er musik og musikalitet på en autentisk måde, kombineret med ægte italiensk finish og kvalitet fra inderst til yderst.

EN FØLELSESLADET REOLHØJTTALER

I sammenligning med Sonetto I, er dette en større 2-vejs reol/standerhøjttaler. Ydelsen er højere takket være den større bas/mellemtone, som sikrer en dybere basgengivelse og et større lydaftryk i rummet. 

Udover det kompakte design, så har Sonetto II en unik evne til at forsvinde i rummet, og fokusere på musikken. Lyden er autentisk og naturlig, og mellemtonen har glød og karakter. 

MADE IN ITALY.....

Sonetto er, som med alle andre Sonus Faber-højttalere i dag, udviklet og produceret i Italien. Finish og byggekvalitet er i rigtig møbelfinish med ægte træ-finér eller højglans lakering. Toppen er, som i de større modeller, prydet af et indlæg med læder med indpresset logo.

Diskantenheden er en 29 mm stofdome, og er baseret på teknikken fra Olympica. God spredning og en luftig gengivelse der aldrig bliver anmassende. Bas/mellemtonen er en 6½" med kraftigt motorsystem, og udviklet af Sonus Faber til Sonetto-serien. Teknisk læner den sig også op ad Olympica-serien.

Delefilteret er ligeledes baseret på Olympica, og er baseret på komponenter der er udvalgt efter omfattende lyttetests. På bagsiden er der et sæt lækre terminaler der tager alle typer kabler og stik.

Højttalerne kan placeres i eller på et møbel, eller monteres på de matchende standere for et eksklusivt og let udseende.

Gulvstande: 3.550,- kr. sætpris

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Diskant 29 mm DAD driver (membran fra Dr. Kurt Müller)

Bas/mellemtone 6½" enhed med cellulose pulp og naturlige fibre

Delefrekvens 2650 Hz

Frekvensområde 42 - 25.000 Hz

Følsomhed 87 dB

Nominel impedans 4 ohm

Anbefalet forstærker 40 - 200 watt

Dimensioner (H x B x D) 37 x 25 x 33,4 cm. (110,1 cm på stander)

Vægt 6,8 kilo/stk.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System