Login Søg

Sonos Sub Mini sub-minibl

Sonos Multirum højttalere Elegant designet subwoofer fra Sonos, der giver ekstra bas til musik og film. Perfekt til brug med en Sonos soundbar eller et par Sonos multirums højttalere
Sub Mini
sub-minibl
sub-minibl
sub-minibl
sub-minibl
sub-minibl
PRIS DKK 3.749,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 3.749,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sub-minibl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Har du ønsket en subwoofer for at give den sidste bund/bas i dit Sonos system, men er Sonos Sub Gen3 for stor og dyr? Så er løsningen netop landet til dig, i form af Sonos Sub Mini. Sonos Sub Mini kan ligesom sin storebror kombineres med næsten alle af Sonos' højttalere, på nær Roam og Move, som er de transportable modeller. Designet har ændret sig markant i forhold til den større Sub Gen3, hvor at Sub Mini byder på en cylinder form på lige over 30 centimeter i højden. Vi finder stadig to inadvendte basenheder, som minimerer vibrationer i kabinettet, ved måden de er monteret på. Sonos Sub Mini er det perfekte match til de mindre soundbarer Beam og Ray, eller sammen med en eller to Sonos One / One SL - kan naturligvis også bruges med Sonos ARC soundbaren.

Sonos anbefaler Sub Mini til mindre til mellemstørrelse rum, hvor man ønsker et boost i bunden/bassen. Har du et større rum eller ønsker at spille ved højere lydstyrke med maksimalt lydtryk, kommer Sub Mini dog til kort - og her anbefales at man bruger en Sub Gen3 i stedet for. Til normale stereoopsætninger med et par Sonos One højttalere, er Sub Mini det oplagte valg for at få det sidste med, i for eksempel køkkenalrummet eller lignende. Opsætningen foregår smertefrit igennem Sonos S2 appen (kræves, ingen support for S1) og du er i løbet af ingen tid klar til at nyde den velkendte Sonos lyd - med et ekstra boost i bassen, som desuden let kan justeres via den indbyggede equalizering i S2 appen også.

Det beskedne, men elegante design gør den nem at placere, og vha. Trueplay™ teknologi undgås det også, at subwooferen kommer til at lyde hård, mudret eller flad. Uanset rummets akustik.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

2 stk. digitale klasse-D forstærkere

Indadvendte 6" basenheder giver minimale vibrationer i kabinettet

Dyb bas helt ned til 25 Hz

Enkel equalizering via Sonos S2 appen

Finish Sort eller hvid

Mål (H x B x D) 305 x 230 x 230 mm (rund cylinder)

Vægt 6.35 kilo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System