Login Søg

Sonos Beam Generation 2 beam-gen2-bl

Sonos Multirum højttalere Seneste generation af den meget populære Sonos Beam soundbar. I forhold til den tidligere model er der nu med HDMI eARC og Dolby Atmos understøttelse
Beam Generation 2
Dimensioner (B x H x D): 651 x 100 x 69 mm
beam-gen2-bl
beam-gen2-bl
beam-gen2-bl
beam-gen2-bl
beam-gen2-bl
PRIS DKK 3.749,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 3.749,00
Forsikring: DKK 495,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: beam-gen2-bl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Opgrader lyden i dit TV med den nye Beam soundbar fra SONOS med Trueplay og krystalklar dialog, der sikrer at du opfatter hvert ord og aldrig går glip af noget i handlingen. Anden generation af SONOS Beam har samme størrelse som den tidligere Beam model, men har fået yderligere to nye lydkanaler, HDMI eARC og understøtter nu også Dolby Atmos.

Tilslutning til TV'et er nemt og samtidigt får du de unikke betjenings muligheder via. HDMI ARC/CEC styring. Vh.a. stemmestyring, er det således muligt at tænde og slukke TV'et, afspille musik, skruer op og ned for lyden eller skifte sang, blot ved at bede SONOS Beam om det, via. Google Assistant, Siri eller Alexa taleassistenterne.

SONOS Beam (Generation 2) er med sit kompakte og alsidige design, perfekt til små og mellemstore rum. Lyden er imponerende fyldig og klar, som man kender det fra SONOS. Ønskes der dog alligevel en dybere og mere eksplosiv lydgengivelse, kan SONOS Beam kombineres med en Sonos Sub eller udbygges til en ægte surround løsning, med Sonos One eller One SL baghøjttalere - nøjagtigt som man kender det fra Sonos ARC.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Mål (BxHxD) 651 x 100 x 69 mm

2,8 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System