Login Søg

Yamaha SR-B40A sr-b40a

Soundbar til TV Soundbar med trådløs subwoofer. Du kan streame din musik via Bluetooth og Yamaha SR-B40A understøtter også surround formatet Dolby Atmos og har funktionen Clear Voice som giver en mere tydelige gengivelse af stemmer
SR-B40A
Dimensioner (B x H x D): 910 × 68 × 133 mm
sr-b40a
sr-b40a
sr-b40a
sr-b40a
sr-b40a
PRIS DKK 3.990,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 3.990,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sr-b40a
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Yamaha SR-B40A giver masser af valuta for pengene, her er de funktioner som de fleste ønsker sig fra en soundbar med en trådløs subwoofer.

  • Dolby Atmos®, som tilføjer en ekstra dimension til lyden
  • Tonestyring, juster lyde efter din egen smag
  • HDMI eARC eller optisk forbindelse
  • Bluetooth til streaming af lyd fra telefon, tablet og PC 
  • Clear Voice til forbedret dialogkvalitet
  • Bass Extension, så du kan nyde bedre basgengivelse
  • Trådløs subwoofer, så du kan nyde bas, der fylder rummet
  • Fjernbetjening og Sound Bar Remote-app, der giver nemmere og detaljeret adgang til din soundbar

EN HELT NY MEDRIVENDE LYDOPLEVELSE

  • Feature image

TRUE SOUND MED DOLBY ATMOS®

Yamahas True Sound-teknik trækker på alt, hvad vi ved om lyd- og lydfeltskabelse, og nu yderligere forbedret med Dolby Atmos®, som sikrer, at du er fuldt opslugt af det ekstraordinære univers af film og musik.

  • Feature image

OPLEV DEN UNIKKE VERDEN AF SURROUND SOUND

Fra intense actionscener til medrivende dramaer – bliv opslugt af den nyeste biografoplevelse, der fylder alle hjørner af rummet med udtryksfuld lyd. Med de præcisionsfremstillede højttalere og den avancerede lydgengivelsesteknologi i høj kvalitet indhyller lydfeltet, som SR-B40A skaber, dig og transporterer dig dybere ind i historien, mens den folder sig ud på skærmen.

ÆGTE LYD KUN TIL DIG

Med de nydesignede tonekontrolfunktioner (via vores dedikerede app) kan du justere lyden efter din egen smag, mens du er tro mod indholdet. Det, du får, er et omfattende lydfelt med ideel tonebalance, hvor hvert element i lyden skinner med imponerende klarhed, hvilket forbedrer alle din underholdnings unikke kvaliteter.

MEDRIVENDE BAS, DER FYLDER HELE RUMMET

Den trådløse subwoofer giver en overvældende følelse af gulvrystende realisme i din egen stue og skaber på en professionel måde den dybe buldren og den struktur, du har brug for, så du kan føle, du befinder dig lige i hjertet af handlingen.

Clear Voice

  • Feature image

Vores Clear Voice-teknologi er blevet forbedret for at gøre menneskelige stemmer endnu mere hørbare. Brug Clear Voice-funktionen til at høre alle ord – fra YouTube-videoer til film og serier, især når baggrundsmusik og lydeffekter kæmper for at overtage.

FIRE LYDTILSTANDE

  • Feature image

Med fire forskellige lydtilstande kan du tilpasse lyden til dit indhold og dit humør. Stereotilstand fungerer perfekt til musik og podcasts. Standardtilstand er ideel til TV-programmer. Prøv spiltilstand for at fordybe dig i din seneste kamp, og brug filmtilstand for at skabe en storslået biografoplevelse.

Bass Extension

  • Feature image

Når du vil have mere bas, kan du bruge Bass Extension-funktionen til en bredere og mere muskuløs præsentation. Nyd indhold med mere kraft og tilstedeværelse.

  • Feature image
  • Feature image

Du skal blot slutte denne soundbar til dit TV med et enkelt optisk kabel eller et HDMI-kabel. Med HDMI-CEC- og eARC-kompatibilitet kan du betjene grundlæggende funktioner direkte fra din TV-fjernbetjening. Og for at få endnu mere detaljeret kontrol kan du nemt justere lydstyrken og ændre lydindstillingerne med den medfølgende fjernbetjening eller Yamahas dedikerede Sound Bar Remote-app.

HVORFOR EN YAMAHA SOUNDBAR?

Yamaha forstår lyd bedre end nogen anden – fra det øjeblik, den opstår, til det øjeblik, den når dit øre. Ved at fusionere akustisk teknologi fra udvikling af musikinstrumenter og elektronisk teknologi fra professionelle lydprogrammer leverer Yamaha ægte lyd direkte til dig i dit hjem eller mens du er på farten.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System