Login Søg

Yamaha R-N800A r-n800abl

Receivere Receiver med Yamahas populære MusicCast multirums system. Her er der masser af streamings muligheder samtidig med at R-N800A også har både analoge og digitale indgange samt indbygget forforstærker til pladespilleren
R-N800A
r-n800abl
r-n800abl
r-n800abl
r-n800abl
r-n800abl
PRIS DKK 8.989,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 8.989,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: r-n800abl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

I modsætning til blot at producere kraftfuld lyd stræber vi efter en følelse af dynamik, der udtrykker kontrasten mellem stilhed og bevægelse i musikken, så du kan mærke de intense, dybe følelser i musikken og fordybe dig i den musikalske verden.

Yamaha kan med stolthed sige at have over 60 års historie som lydbrand. Og teknologien i R-N800A kommer direkte fra Yamaha's legendariske hi-fi-designkoncept ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), som trofast bevarer lydens integritet ved at kombinere et gennemført symmetrisk højre/venstre-kredsløbslayout og direkte signaloverførsel (de korteste og mest logiske signalveje) med et stift, vibrationsdæmpet chassis, der er udstyret med en særlig "Art Base"-ramme af kunststof, som absorberer og blokerer unødvendige vibrationer. Den opretholder akustisk renhed og lydmæssig dynamik.

ANTI-RESONANSFØDDER

R-N800A anvender også anti-resonansfødder, der er designet ved hjælp af et koncept med vibrationsabsorbering. Ved at placere tynde, buede forstærkningsstænger ved den ydre kant og tykke, lige forstærkningsstænger i midten fordeles den vibrationsenergi, der overføres fra ydersiden af benet, effektivt og mindskes, samtidig med at der opretholdes en høj, central stivhed. Dette gør det muligt at give en fokuseret lyd, som giver dig mulighed for at mærke musikkens rytme og dynamik fuldt ud.

Dette er den utrætteligt nøjagtige gengivelse af alle lyde, alle instrumenter, alle vokaler og alle tonehøjder på tværs af hele spektret.

Nyd den fuldendte harmoni og musikalitet i lyden – selv de lyde, du aldrig har hørt før.

HØJESTE PRÆCISION OG PERFORMANCE

R-N800A bruger den ansete SABRE ES9080Q 384 kHz/32-bit DAC (fra ESS Technology) til at levere overlegen S/N-ydelse. I kombination med Yamaha's originale netværksmodul trækker enheden virkelig alle de musikalske detaljer ud af højopløste lydkilder og gengiver realistisk atmosfæren i koncertsale og de fine nuancer i lydens udtryk.

LAVIMPEDANSKONCEPT

For at eliminere energitab og -forringelse af lydsignalet har R-N800A tykke ledninger til jordforbindelsen. En vigtig funktion, der viser, at komponenterne er sand førsteklasses hi-fi. Derudover anvendes en skrueforbindelse til udgangen fra effektforstærkersektionen for at styrke jorden, hvilket er vigtigt for lydkvaliteten. Dette giver R-N800A øget signal/støj-forhold, så det bliver muligt at gengive lyd med fuld klarhed.

R-N800A er udstyret med Yamahas originale MusicCast-netværkssystem. Desuden er den kompatibel med en række streamingtjenester som Amazon Music HD og Spotify, så du kan få lyd i enestående høj kvalitet, der er unik for moderne lydkilder i høj opløsning, med tabsfri lyd og i fuldendt gengivelseskvalitet. Du kan også bruge den til at streame Apple Music med AirPlay 2. Og med MusicCast-systemet kan du nemt lytte til musik overalt i dit hjem ved at forbinde forskellige MusicCast-enheder ved hjælp af blot én app på din mobilenhed.

* Tilgængeligheden af musiktjenesten varierer fra region til region og kan ændres eller ophøre uden varsel.

Fra lyd, du har gemt på din pc eller et netværksdrev til vinylplader og TV – R-N800A håndterer alt, hvilket giver dig overlegen lyd og udnyttelse af den fulde lydmæssig overflod, der er indlejret i al din underholdning.

NYD OGSÅ DINE LP'ER

  • Feature image

R-N800A's mange tilslutninger omfatter særlige phono-indgangsterminaler, så du let kan tilslutte en pladespiller og nyde musik fra din vinylsamling.

USB DAC-FUNKTION

  • Feature image

Ved hjælp af asynkron transmission opnås en stabil transmissionsmetode. Desuden er der installeret et ultrapræcist og dertil indrettet krystalur for at øge signalnøjagtigheden. Den understøtter også indbygget DSD-afspilning ved 11,2 MHz samt PCM-afspilning ved 384 kHz, så du kan nyde lyd i enestående høj kvalitet, der udnytter lydkilder i høj opløsning fuldt ud.

DAB/DAB+ TUNER

  • Feature image

DAB og den forbedrede DAB+ står for Digital Audio Broadcasting og via denne teknologi kan du lytte til et stort udvalg af radiostationer i høj lydkvalitet. Derudover er det nemt at skifte mellem stationer og du får information om stationernes navne mm. Du kan gemme 40 DAB/DAB+ stationer.

* Tilgængelighed af DAB / DAB+ tuner afhænger af region

MAKSIMAL RENHED I LYDEN

  • Feature image

Pure Direct-funktionen gør det muligt for musiksignalerne at følge den kortest mulige signalvej – uden om buffer-forstærkeren og tone-, loudness- og balancereguleringerne, så signalforringelse praktisk talt elimineres, og du kan nyde den reneste lydkvalitet.

MULTIRUM-AUDIO – MusicCast

  • Feature image

Underholdningsindhold fra dine LP'er, TV, CD'er og andre kilder, der er tilsluttet R-N800A, kan sendes til andre MusicCast-enheder og nydes i hele hjemmet. Derudover er alle MusicCast-produkter først og fremmest designet med fokus på overlegen lydkvalitet. Højopløsningsformater understøttes, bl.a. Apple Lossless (ALAC) op til 96 kHz, WAV og FLAC eller AIFF op til 384 kHz.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

File Format MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD

Wi-Fi Yes

Bluetooth Yes (SBC / AAC)

AirPlay Yes

Rated Output Power [20 Hz-20 kHz 0.07 % THD] 100 W+100 W (8 ohms) 120 W + 120 W (6 ohms)

Høj dynamisk effekt/kanal (8/6/4/2 ohms) 140 / 170 / 220 / 290 W

Frekvensgang 10 Hz-100 kHz 0±1.0 dB, 20-20 kHz0±0.5 (Pure Direct ON)

Signal/støj forhold (CD) 100 dB (Pure Direct ON)

Audio In / Out Phono, CD, line1, line2 / Pre out, Subwoofer out

Digital Input Optical1, Optical2, Coaxial1, Coaxial2

HDMI(ARC) No

Phono Input Yes

USB Input USB DAC (USB B-type)

Ethernet Yes

Headphone Out Yes

Subwoofer udgang Yes

Control (Trigger) Out Yes

FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 µV (20.8 dBf)

FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo) 69 dB / 68 dB

Pure Direct Yes

ToP-ART Yes

Standby strømforsyning 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)

Mål (B x H x D) 435 x 151 x 395 (with antenna up 435 x 232 x 395)

Vægt 11.4 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System