Login Søg

OLED TV

billede tekst

OLED TV fra Panasonic

Hos Lyd & Billed i Vodskov finder du et stort udvalg af OLED TV fra Panasonic i forskellige størrelser. Fælles for vores OLED TV fra Panasonic er, at de alle leverer et super skarpt men stadig et meget naturligt billede. Panasonics OLED bliver bl.a. anvendt som referenceskærme i diverse Holywood filmstudier. Du er derfor sikret et billede, som giver dig de bedste betingelser for at opnå den ultimative hjemmebiograf.

Alle OLED TV fra Panasonic er i 4K Ultra HD, og har et Absolute Black Filter, hvilket optimerer kvaliteten af billedet i dagslys, topmodellerne har som de eneste OLED TV på markedet et speciel lavet OLED panel, som forøjer lysstyrken. Derudover er der også den nyeste generation af Panasonics Smart-TV installeret. Panasonics OLED TV har alle Twin tuner som giver mulighed for at se 2 TV-kanaler (Picture in Picture) på samme tid eller få vist 1 TV-kanal i et stort billede samtidig med at TV guiden vises med en TV kanal. Der kan også optages 2 TV-kanaler samtidig (kræver USB HDD). 

Hvad er en OLED fladskærm?

I en OLED-skærm udsender hver pixel sit eget lys, hvilket også gør det muligt at slukke hver enkelt pixel helt. Dette giver det perfekte sortniveau, og det vil gøre din filmoplevelse mere optimal - selv i dagslys. Ved at de enkelte pixels kan lyse og slukke enkeltvis, vil du opdage helt nye standarder for billedkvalitet. De enkelte dioder kan lyse i grøn, blå og rød i uendelige variationer og sammensætninger, hvilket giver dig et knivskarpt billede.

Denne teknologi gør det også muligt at lave skærmene ekstra tynde, hvilket er kendetegnet ved Panasonics OLED TV. Med et OLED TV er du sikret et knivskarpt billede og et elegant design. Lyden på flere af Panasonics OLED TV er bedre end på de fleste andre fladskærme. Du kan dog med fordel supplere med lyd fra Bose, så du udnytter dit nye OLED TVs fulde potentiale

Mere end blot et TV

Et OLED TV fra Panasonic er mere end blot et almindeligt TV. Med et exceptionel billede og et stilrent design er du sikret et TV, som blæser alle konkurrenterne bagover. OLED TV’et vil bidrage positivt til ethvert hjem, da TV’et er designmæssigt gennemtænkt. Med et slankt og lækkert design vil TV’et komplementere enhver stue og danne rammerne for hyggelige filmoplevelser eller medrivende sportsbegivenheder.

Læs vores folder om OLED TV og LED TV her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System