Login Søg

Ultra HD LED TV

Ultra HD

Ultra HD TV - 4K UHD

Med et Panasonic 4K UHD TV får du ekstra dybde og detaljer på dit TV.

Ultra HD

UHD står for Ultra High Definition og går også ofte under navnet Ultra HD (forkortet UHD) eller 4K. Ultra HD TV er Full HD TV overlegne, når det kommer til opløsning og typisk også lysstyrke og farvedybde. Panasonics Ultra HD TV er bygget fra bunden med Panasonics egen processor teknologi, der sikrer en billedkvalitet som er tro mod filmskabernes hensigter. Dermed kan du opnå en billedgengivelse, der svarer til billedet i en biograf og tæt på den monitor der bruges i flere af de store Hollywood studier. Panasonics 4K PRO HDR-teknologi sikrer at du ikke går glip af nuancer i hverken opløsning, lysstyrke, farvegengivelse eller antallet af billeder pr. sekund.

Opløsning

Ultra HD TV kaldes også for 4K - og sammenskrives ofte til 4K UHD. 4K UHD skærme har fire gange så høj opløsning som en traditionel Full HD-skærm: nemlig 3840 x 2160 pixel mod Full HD’s 1920 x 1080 pixel. Det giver et 4K TV mere end 8 millioner pixel. Dermed har 4K langt større opløsning og højere detaljegrad end tidligere TV opløsninger. Opløsningen er så høj, at det menneskelige øje faktisk har svært ved at opfatte flere pixels i den afstand man ofte sidder fra et TV.

Højere Hz

Ultra HD TV har ofte en meget høj billedopdateringsfrekvens (også kaldet Hertz eller frame per second). Der er tale om hvor mange billeder per sekund du ser på skærmen. Ultra HD-TV’s ekstremt høje opløsning betyder at billedopdateringsfrekvensen bliver afgørende for billedets kvalitet og hvor flydende filmen virker. Nogle film og serier optages i dag med 60 fps (billeder pr. sekund) som standard, hvilket er langt højere end tidligere, hvor standarden på film stort set altid var 24 fps som den har været i omkring 100 år. For at kunne gengive den højere frekvens, skal dit TV’s processor også have tilstrækkelig kraft til at kunne fremvise med samme høje frekvens.

Breddere farvegengivelse og højere lysstyrke med HDR

Ultra HD TV anvender ny teknolgi med avanceret farvebehandling for enestående billedkvalitet. Vil du have den allerbedste farvekvalitet Panasonic kan byde på, skal du vælge Ultra HD med HCX processoren, der har en meget naturtro farvegengivelse. Uanset hvilket af Panasonics 4K TV du vælger, vil farverne være mere nuancerede end tidligere modeller. Det er fordi Ultra HD’s teknologi med HDR (High Dynamic Range) kan vise en langt større farvepalette med langt flere farvenuancer end den gamle SDR teknologi samt langt højere lysstyrke og gengive flere nuancer i gengivelsen af sort. Ultra HD kan fremvise et større udsnit af det totale farvespektrum, det menneskelige øje kan se end andre skærme. På Full HD kan man arbejde med 256 nuancer af hver af farverne rød, blå og gul, der er grundfarverne på tv-skærmen. Med 4K-teknologi kan man arbejde med 4096 nuancer af gul, rød og blå. Det skaber et mere realistisk og skarpt billede med stor farvedybde, der giver en autentisk billedkvalitet. Samtidig kan Panasonics teknologi gengive dybsort og lysstyrkeniveauer mere præcist, så alle detaljer bevares.

Elsker du store skærme og store filmoplevelser er Ultra HD et must for dig. Forkæl dig selv med et TV i særklasse - vælg Ultra HD.

Hos Lyd & Billed Vodskov finder du Ultra HD LED TV fra 43” til 85”. Vi har stort set altid alle Panasonics Ultra HD LED modeller udstillet i butikken, så du både kan se det med standard TV signal og Ultra HD signal. 

Læs vores folder om OLED TV og LED TV her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System