Login Søg

Sonus Faber Sonetto I sonetto1wh

Kompakthøjttalere Sonetto I er mindste model i den nye Sonetto-serie, og den spiller besnærende og levende på trods af den kompakte størrelse.
Sonetto I
sonetto1wh
sonetto1wh
sonetto1wh
PRIS DKK 12.500,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 12.500,00
Denne vare kan ikke købes online, kontakt butikken
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sonetto1wh
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

TRADITIONEL ITALIENSK KULTUR

Sonus Faber har altid fundet sin inspiration i den ypperste italienske kultur, og grundlaget for den nye serie, Sonetto, skal findes i den italienske litteratur.

The Sonetto (Sonnet) er en gammel italiensk poetisk struktur. Oprindeligt betød det "Lyd, Melodi" og var traditionelt til at akkompagnere musik-stykker. Det første skridt for Sonus Faber er derfor at benytte navnet Sonetto som basis for serien af samme navn.

Grundlaget er musik og musikalitet på en autentisk måde, kombineret med ægte italiensk finish og kvalitet fra inderst til yderst.

EN FØLELSESLADET REOLHØJTTALER

Sonetto I er en kompakt og meget elegant højttaler der gør sig lige så godt på et møbel eller i en reol, som på de matchende standere. Ydelsen er høj takket være den ny-udviklede bas/mellemtone, som sikrer en dyb (forstørrelsen) basgengivelse og et stort lydaftryk i rum mellem 10 og 20 kvm. 

Udover det kompakte design, så har Sonetto I en unik evne til at forsvinde i rummet, og fokusere på musikken. Lyden er autentisk og naturlig, og mellemtonen har glød og karakter. 

MADE IN ITALY.....

Sonetto er, som med alle andre Sonus Faber-højttalere i dag, udviklet og produceret i Italien. Finish og byggekvalitet er i rigtig møbelfinish med ægte træ-finér eller højglans lakering. Toppen er, som i de større modeller, prydet af et indlæg med læder med indpresset logo.

Diskantenheden er en 29 mm stofdome, og er baseret på teknikken fra Olympica. God spredning og en luftig gengivelse der aldrig bliver anmassende. Bas/mellemtonen er en 5,25" med kraftigt motorsystem, og udviklet af Sonus Faber til Sonetto-serien. Teknisk læner den sig også op ad Olympica-serien.

Delefilteret er ligeledes baseret på Olympica, og er baseret på komponenter der er udvalgt efter omfattende lyttetests. På bagsiden er der et sæt lækre terminaler der tager alle typer kabler og stik.

Højttalerne kan placeres i eller på et møbel, eller monteres på de matchende standere for et eksklusivt og let udseende.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Diskant 29 mm DAD? driver (membran fra Dr. Kurt Müller)

Bas/mellemtone 5,25" enhed med cellulose pulp og naturlige fibre

Delefrekvens 2.500 Hz

Frekvensområde 45 - 25.000 Hz

Følsomhed 87 dB

Nominel impedans 4 ohm

Anbefalet forstærker 30 - 150 Watt

Dimensioner (H x B x D) 35,9 x 21,9 x 30,5 cm (109 cm på stander)

Vægt 5,5 kilo/stk.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System