Login Søg

Sonos Ray raybl

Sonos Multirum højttalere Kompakt soundbar fra Sonos der kun er 56 cm i bredden. Sonos Ray kan opgraderes med subwoofer og surround højtalere.
Ray
Dimensioner (B x H x D): 559 x 71 x 95 mm
raybl
raybl
raybl
raybl
PRIS DKK 2.249,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 2.249,00
Forsikring: DKK 395,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Sonos Ray - Kompakt og smart budget soundbar fra Sonos

Med lanceringen af Sonos nye soundbar Ray, får deres i forvejen populære modeller Arc og Beam nu en smart og kompakt lillebror, som på trods af sin yderst beskedne størrelse, stadig lever den velkendte og detaljerede Sonos lyd. Dette klares via fire indbyggede digitale klasse-D forstærkere, én til hver af de fire monterede enheder, som består af to softdome diskantenheder, samt to bas/mellemtone enheder. Dette betyder at Sonos Ray blandt andet understøtter Dolby Digital, DTS Digital Surround og Stereo over PCM. Du må dog opgive Dolby Atmos understøttelse, da der ganske enkelt ikke er plads til dette i den kompakte størrelse.

Sonos Ray vs Beam og ARC soundbar

I forhold til Sonos Arc og Sonos Beam, har Sonos Ray ikke nogen HDMI ARC/eARC understøttelse. I stedet forbindes den til dit TV via optisk indgang, som findes på alle nyere og sågar ældre TV i dag. Dette er blandt andet en af grundende til at Sonos er lykkedes med at få prisen ned på et lavere niveau. Udover Google stemmestyring og HDMI ARC opgiver du altså ikke andre features, da Ray ligesom sine større brødre stadig understøtter alle de samme streamingsmuligheder, samt tilslutning af Sonos subwoofer, og enten One eller One SL som baghøjttalere - alt sammen trådløst naturligvis.

Smart og kompakt soundbar

Som de andre nyere produkter fra Sonos, betjenes Sonos Ray fra deres S2 applikation, som kan implementeres med stort set alle streamingtjenester på markedet, såsom Spotify, Tidal, Yousee Play med videre. Du kan derudover også bruge fjernbetjeningen fra dit TV til at styre funktioner såsom lydstyrke på Sonos Ray. Med dimensioner der er under 56 centimeter i bredden, er Sonos Ray yderst kompakt, og passer derved ind i alle rum, små som store. Ray skal opleves, da den gør det imponerende til både film og musik - især størrelsen taget i betragtning!

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

4 x separate digitale klasse-D forstærkere

2 x elliptiske bas/mellemtone enheder

2 x softdome diskanter

Tureplay kalibrering via S2 appen

Finish Sort med mat finish/hvid med mat finish

Status-LED Viser status for højttaler og tilpasser sig rummets belysning, så den er synlig uden at distrahere.

Touchbetjening Tryk for at afspille, sætte på pause og justere lydstyrken. Swipe til højre for at gå til næste nummer eller til venstre for at gentage en sang

Finish Sort med mat finish/hvid med mat finish

Mål (HxBxD) 71 x 559 x 95 mm.

Vægt 1,95 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System