Login Søg

Service og montering

Billed tekst

Service og monterings løsninger hos Lyd og Billed Vodskov

Hos Lyd og Billed Vodskov tilbyder vi levering og montering af dit ny-indkøb også hvis du har købt produktet hos andre end os. Vi har 2 professionelle og erfarne montører, der kan klare opgaverne præcist som du ønsker det udført.

Custom-installation af AV-løsninger og WiFi/netværk samt TV installation

Vi har mange års erfaring med montering af lydanlæg og WiFi/netværks løsninger både hos private og hos erhvervs kunder. Vi har bl.a. lavet lydanlæg og WiFi/netværks løsninger hos institutioner, kontorer, kirker, sognegårde, cafeer, restauranter, sportshaller og ridehaller.

Flere af vores kunder efterspørger samlede løsninger på alt indenfor lyd og AV-løsninger. For at kunne imødekomme dette håndterer vi også total lyd og AV-løsninger. Disse løsninger kan blandt andet indeholde foruden lydanlæg og WiFi/netværksløsninger en samlet total løsning med skærme, projektor, lærred, info TV, teleslyngeanlæg, digital skiltning, overvågning og lignende.

Vores kunder har ofte brug for skræddersyede løsninger og derfor er ingen af vores installationer helt ens. Vi laver ofte vores løsninger på baggrund af et besøg hos kunden, hvor ønsker og udfordringer afklares. På den måde sikrer vi os, at vores kunde får den løsning, der passer til lige netop kundens behov uanset om størrelsen af projektet.

Uanset hvilken form for installation det drejer sig om klarer vi alle praktiske ting og varetager naturligvis leveringen af de nødvendige produkter og hjælpemidler i forhold til kabeltræk, opsætning af højttalere, skærme, projektor, WiFi/netværk og lignende. 

Vi laver også TV-installationer både større og mindre installationer. Alt i vores antennesortiment er Yousee og Stofa godkendt, så du kan være sikker på, at det lever op til tidens krav. Vi er også certificerede installatører af Allente (tidligere Canal Digital og Viasat) og Norlys (tidligere Boxer TV) og kan også hjælpe hvis du har problemer med dit kabel TV eller fiber signal fra f.eks. Yousee, Stofa og Norlys. Så kontakt os hvis du har brug for en ny TV løsning eller har problemer med din nuværende.

Indbyggede og skjulte løsninger

Hos Lyd og Billed Vodskov har vi mange muligheder som inkluderer skjulte løsninger, hvilket betyder indbygningshøjttalere til loft eller væg, skjulte forstærkere og totalintegration i hjemmet, således at kunden får den gode lyd og billedeoplevelse, men uden synlige kabler, højttalere og teknik. 

Står du med et nybyggeri, et renoveringsprojekt eller lignende, og har overvejet diverse løsninger, så kontakt os og lad os guide dig i den rigtige retning, uanset om det er en lille, simpel løsning, eller en komplet hjemmebio med både indbygnings- og onwall-højttalere.

Rigtige hi-fi anlæg og pladespillere

Går du med tankerne om at investere i et nyt hi-fi anlæg, er det med over 30 års erfaring i butikken, også en spidskompetence i forhold til at finde den optimale løsning. Vi kan vejlede omkring det oplagte kabelvalg og de optimale sammensætninger mellem forstærkere, højttalere og signalkilder. Vi tilbyder også opjustering og/eller udskiftning af pick-up på din gamle eller nye pladespiller, og kan vejlede omkring optimal placering og korrekt valg af udstyr i forhold til størrelsen på rummet og indretningen.

Vi tilbyder nogle af markedets bedste produkter fra mærker som Yamaha, Elac, Onkyo, Rotel, Piega, Simaudio, Pro-Ject, Arcam, Audio Physic, Technics og mange flere, og fælles for dem alle er, at de har produkter der tilgodeser ethvert behov og krav. Vi har derfor store muligheder for finde lige præcist det, der matcher krav og ønsker.

Hjemmebiograf

Er drømmen at få din egen hjemmebiograf, så har vi mange muligheder for at sammensætte lige den rigtige løsning for dig. Det kan være en god blanding af både skjult og synligt - let eller tungt, og med et bredt udvalg af nogle af markedets bedste fladskærme fra Panasonic, surroundreceivere fra Yamaha, Pioneer, Marantz og Onkyo og højttalere fra bl.a. Elac, Piega og Technics, kan vi lave det helt rigtige system til dig.

Går du og drømmer om at tilføje en projektor til hjemmebiografen for at få den helt rigtige stemning, og det helt store billede, så klarer vi også det, sammen med lærreder i topkvalitet fra Lissau og GrandView.

Luft til luft varmepumper

Har du brug for at opvarme eller køle, sælger og monterer vi Panasonics meget roste luft til luft varmepumper (som også kan køle). Vi har modeller og løsninger til alt fra et enkelt rum der skal opvarmes (f.eks. en udestue) eller køles (f.eks. en hjemmebiograf), til sommerhuse, større kontorer eller butikslokaler. Vi kommer gerne ud på adressen og giver et tilbud på montering, ganske uforpligtende. Vi hjælper også med at ansøge om energitilskud i forbindelse med opsætning af en luft til luft varmepumpe, der erstatter f.eks. elvarme i et sommerhus. 

Hjælp og assistance?

Vi følger projekterne til ende, og er altid med på sidelinien ved supportspørgsmål også hvis det hele lige pludselig strejker.

Læs vores folder om nogle af vores erhvervsløsninger her

 

 

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at sende en lille beskrivelse af dine tanker og ideer, og så ser vi om ikke enderne kan mødes med en løsning, der passer perfekt i din/jeres vision.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System