Login Søg

All Inclusive

Billede

All-Inclusive (levering, tilslutning og indstilling af dit nye TV)

Nyd dit nye TV uden stress og manualer:

Mange af vores kunder er tilfredse med at tage deres nye TV 'under armen' og selv stå for alt, hvad der hedder transport, installering og indstilling af TV samt efterfølgende bortskaffelse af pap, plastik og flamingo. Til gengæld er der sikkert også mange, som gerne vil være fri for alt, hvad der hedder manualer og håndtering. Til dem har vi skabt vores servicekoncept: All-Inclusive.

All-Inclusive:

Omsat til praksis betyder All-Inclusive, at vi leverer dit TV og sætter det op på den medfølgende fod eller monterer det på et eksisterende vægbeslag/loftbeslag eller eksisterende gulvstand, sørger for alle tilslutninger, tilslutning af eksterne enheder, tilslutning til dit antennesignal og indstilling af TV kanalerne. Er det et Smart TV indstilles det også til dit netværk og du får selvfølgelig en grundig vejledning i dit nye fine TV, så du får det optimale udbytte af det. Vi rydder selvfølgelig også op efter os, befrier dig for emballagen og skal dit gamle TV kasseres kører vi det på genbrugspladsen. Alt dette for en beskeden merpris. Mere nemt og problemfrit kan det dårligt blive.

All-Inclusive gælder i vores normale handelsområde (40 km radius fra vores butik i Vodskov) og kun ved køb af TV. Ekstra opgaver som f.eks. montering af nyt vægbeslag/loftbeslag, flytning af et eksisterende vægbeslag/loftbeslag, samling af gulvstand, længere antenne-, netværks- eller strømkabler, føring af disse, montering af stik, kabelskjuler osv. afregnes særskilt og er derfor ikke inkluderet i All-Inclusive.

Bor du længere væk er der et mindre tillæg. Vi kan kontaktes på 98294021 (besvares i vores åbningstid) eller send en e-mail til info@lyd-billed.dk (mail besvares inden for 24 timer på hverdage) og få et godt tilbud på levering og installering, hvis du bor længere væk fra butikken end de 40 km.

Så kig ind i butikken i Vodskov eller kontakt os på 98294021 eller udfyld nedenstående formular, hvis du vil vide mere om vores All Inclusive koncept.

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System