Login

All Inclusive

billede   tekst

Servicetilbud - kun hos Panasonic Center: All-Inclusive (levering, tilslutning, indstilling og 5 års produktgaranti)

Nyd dit nye TV uden stress og manualer:

Mange af vores kunder er helt tilfredse med at tage deres nye TV 'under armen' og selv stå for alt, hvad der hedder transport, installering og indstilling. Til gengæld er der sikkert også mange, som gerne vil være fri for alt, hvad der hedder manualer og håndtering. Til dem har vi skabt vores servicekoncept: All-Inclusive.

All-Inclusive:

Omsat til praksis betyder All-Inclusive, at vi leverer dit TV og sætter det op på den medfølgende fod eller monterer det på væggen (vægbeslag ekstra tilbehør), sørger for alle tilslutninger, også til antennen, indstiller TV kanalerne, er det et Smart TV indstilles det også til dit netværk og du får selvfølgelig en grundig vejledning i dit nye fine TV, så du får det optimale udbytte af det. Vi rydder selvfølgelig også op efter os, befrier dig for emballagen og skal dit gamle TV kasseres kører vi det på genbrugspladsen. All-Inclusive er også inklusiv 5 års produktgaranti. Alt dette for en beskeden merpris. Mere nemt og problemfrit kan det dårligt blive.

All-Inclusive gælder i vores normale handelsområde (40 km radius fra vores butik i Vodskov) og kun ved køb af TV. Ekstra opgaver som f.eks. længere antenne- eller strømkabler, føring af disse, kabelskjuler osv. afregnes særskilt.

Bor du længere væk er der et mindre tillæg kontakt os på 98294021 (besvares i vores åbningstid) eller send en e-mail til info@lyd-billed.dk (mail besvares inden for 24 timer på hverdage) og få et godt tilbud på levering og installering.

5 års produktgaranti:

Vores 5­-årige garanti forlænger den 2-­årige reklama­tions­/garantiperiode som du altid får på dine køb, til at dække alle former for elektriske eller mekaniske nedbrud (funktionsfejl) i hele 5 år.

Ønsker du også at være dækket mod udefrakommende skader, hændelige uheld m.v. så er det også muligt at tegne en forsikring på produktet. 

Så kig ind i butikken i Vodskov eller kontakt os på 98294021 eller udfyld nedenstående formular, hvis du vil vide mere om vores All Inclusive koncept.

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System