Login

ALL-INCLUSIVE

billede   tekst

Servicetilbud - kun hos Panasonic Center: All-Inclusive
(levering, tilslutning, indstilling og 5 års produktgaranti)


Nyd dit nye TV uden stress og manualer:
Mange af vores kunder er helt tilfredse med at tage deres nye TV 'under armen' og selv stå for alt, hvad der hedder transport, installering og indstilling. Til gengæld er der sikkert også mange, som gerne vil være fri for alt, hvad der hedder manualer og håndtering. Til dem har vi skabt vores servicekoncept: All-Inclusive.

All-Inclusive:
Omsat til praksis betyder All-Inclusive, at vi leverer dit TV og sætter det op på den medfølgende fod, sørger for alle tilslutninger, også til antennen, indstiller kanalerne og vejleder dig i brugen, så du får det optimale udbytte af produktet. Vi rydder også op, befrier dig for emballagen – og giver hele 5 års produktgaranti. Alt dette for en beskeden merpris. Mere nemt og problemfrit kan det dårligt blive.

All-Inclusive gælder i vores normale handelsområde (30 km radius fra vores butik i Vodskov) og kun ved køb af TV. Ekstraordinære opgaver som fx ekstra kabler, kabeltræk, kabelskjuler osv. afregnes særskilt.

Bor du længere væk er der et mindre tillæg kontakt os på 98294021 eller info@lyd-billed.dk og få et tilbud.

5 års produktgaranti:
Vores 5­-årige garanti udvider den 2-­årige reklama­tions­/garantiperiode som du altid får på dine køb, til at dække alle former for elektriske eller mekaniske nedbrud (funktionsfejl) i hele 5 år.
Ønsker du også at være dækket mod udefrakommende skader, hændelige uheld m.v. så er det også muligt at tegne en forsikring, hør venligst personalet herom. 

Så kig ind i butikken eller kontakt os på 98294021 eller info@lyd-billed.dk og hør nærmere om All-Inclusive konceptet.