Login Søg

Elipson Facet 8B facet-8bwa

Kompakthøjttalere Elipsons Facet-serie er en interessant serie seriøse højttalere til meget rimeligt penge. Finishen og kvaliteten er tårnhøj, og lyden følger bestemt med.
Facet 8B
facet-8bwa
facet-8bwa
facet-8bwa
facet-8bwa
PRIS DKK 4.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 4.999,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: facet-8bwa
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Elipson Prestige Facet 8B introducerer en række af innovative teknologier og tiltag. Den mest synlige er den facet-skulpterede ring omkring hver af enhederne. Den er også grundstenen for modelrækkens navn. En omfattende designproces som, ved siden af det visuelle, også har til formål at optimere den akustiske ydelse. Det elegante udseende tillader højttaleren at blende ind med resten af indretningen. 

Prestige Facet 8B er tilgængelig i sort, valnød og hvid. Den høje finishkvalitet inkluderer en dobbelt-lags frontbaffel som er højglanslakeret. Som en mellemstørrelse højttaler, er den udstyret med en 6½" bas/mellemtone med papirmembran og en kraftig aluminiums faseplug som hjælper til at minimere vibrationer samt køle magnetsystemet. En 25 mm softdome diskant gengiver de høje toner med finesse og præcision. De facet-inspirerede ringe omkring enhederne medvirker til at fjerne difraktioner og påvirkninger fra kabinettet. Resultatet er en meget liniær frekvenskurve, og en mere behagelig og letflydende lydoplevelse.

Ekstra opmærksomhed har været rettet mod kabinettet. Den lakerede frontbaffel i 2 lag er yderligere forstærket af forskellige afstivninger på bagsiden, koblet direkte mod væggene i kabinettet. Højttalerens filter består af højkvalitetskomponenter som er udvalgt efter lydkvalitet og effektivitet. Dette, kombineret med den høje finish-kvalitet, gør at 8B besidder egenskaber som er svære at finde i prisklassen.

Bagsiden har fået ligeså meget fokus som resten, og der er højttalerterminaler lavet specifikt til Facet-serien, og disse giver mulighed for at benytte både bananstik og spader. Forbindelser er forsølvede for at maksimere signaloverførslen.

Neutral og præcis - 8B leverer en lyd som er fri for farvninger og som er trofast overfor kildematerialet. Lydsignaturen er musikalsk, letflydende og uden hårdhed, og Facet 8B har blandt andet vundet den prestigefyldte Diapason d´Or-pris fra Frankrigs største magasin. Den er en sand mester i sin klasse, og leverer høj kvalitet til rimelige penge, og er samtidig en let belastning som vil gøre det godt med forstærkere fra 20 watt og op.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Anbefalet belastning 85 watt

Diskant 1" silkedome

Bas/mellemtone 6½" med faseplug

Frekvensområde 47 - 25.000 Hz

Følsomhed 91 dB

Impedans 6 ohm

Højttalerterminaler Bi-wire/bi-amp

Dimensioner (B x H x D) 23 x 36,1 x 34,7 cm

Vægt 9 kilo/stk.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System