Login Søg

Audio Physic Classic 12 demo model classic12

Gulvhøjttalere Elegant gulvhøjttaler i slankt design og med eksklusiv finish i rigtig finér. Nyudviklet højttalerenheder og konstruktion er med til at flytte grænserne for højttalerydelse i klassen omkring 20.000 kr.
-34%
Classic 12 demo model
classic12
Spar: DKK 7.501,00 Vejl. DKK 21.500,00
PRIS DKK 13.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 13.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

CLASSIC 12's teknologiske modenhed udtrykker sig gennem avanceret teknologi. For første gang bruges det unikke AUDIO PHYSIC "dual basket design" også i CLASSIC serien. Dette banebrydende design reducerer drastisk den mekaniske transmission af mikrovibrationer mellem enheder og kabinet.

Woofer og mid-woofer er begge udstyret med membraner af glasfiber. Ophæng-, motorsystem og spole er optimeret til deres respektive frekvensområder for at opnå en autentisk lyd. Mellemtonen har faseplug for at afhjælpe opbygning af varme i svingspolen. Den så vigtige mellemtone drager klart fordel af disse bestræbelser, for inden for dette bestemte frekvensområde er det menneskelige øre særligt følsomt og opfanger straks tonal misfarvninger. CLASSIC 12 er i stand til at gengive tonale farver og menneskelige stemmer som naturlige og koncise på et niveau, man typisk skal meget længere op i pris for at finde.

Diskant-domen i stof, er lavet af et tysk specialfirma og den finder altid de ideelle driftsforhold selv hård belastning. Takket være den kraftfulde motor og den lave selvresonans opnår tweeteren eksemplarisk lydkvalitet langt ud over det hørbare område uden at lide under opbrudninger og forvrængning. En lille hornformet linse omgiver den faktiske kuppel og sikrer en sømløs overgang mellem mellemtone og Diskant. Så selv uden for det såkaldte sweetspot vil du kunne nyde en afslappet musikalsk oplevelse.

CLASSIC 12 kan også valgfrit udstyres med de avancerede afkoblingsfødder,VCF II, som også bruges på Avanti, Codex osv. Disse fødder garanterer perfekt afkobling fra gulvet og beskytter også følsomme overflader.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Anbefalet forstærker 20 - 120 Watt

Impedans 4 Ohm

Frekvensområde 38 - 30.000 Hz

Følsomhed 89 dB

Dimensioner (H x B x D) 100,5 x 17 x 24 cm

Vægt 15 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System