Login Søg

Audio Physic Classic 5 classic5wa

Gulvhøjttalere Classic-seriens mindste gulvhøjttaler overrasker med stor lyd fra en slank og minimalistisk indpakning.
-35%
Classic 5
classic5wa
Spar: DKK 5.501,00 Vejl. DKK 15.500,00
PRIS DKK 9.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 9.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Begge enheder er designet specifikt til Classic 5. Den kraftige bas/mellemtone-enhed med vævet glasfiber-membran som kombinerer lav vægt med høj intern dæmpning. På den måde undgår man at højttaleren har for kraftig egenlyd og slemme opbrydninger. Både magnetsystemet og ophænget sørger for en fremragende basrespons, der både er kontant, præcis, hurtig og dyb. Den faste faseplug reducerer kompression som kan påvirke det sarte mellemtoneområde og samtidig er det medvirkende til at køle magnetsystemet så højttaleren ikke ændrer karakter når den bruges ved højt niveau.

Diskantenheden er også specielt lavet til Classic 5, og er bygget omkring en silkedome og et kraftigt magnetsystem. Den svage hornladning bidrager til en bedre spredning samt gør det lettere at placere højttaleren på steder, hvor pladsen ikke er optimal. Hornladningen bidrager til et stort og homogent lydbilled som ikke ændrer karakter selvom der lyttes udenfor sweetspot.

En anden og meget særlig feature ved Classic 5 er, at delefilteret ikke er lavet traditionelt med brug af et printkort. Istedet er komponenterne hardwiret mellem komponenterne og der er en udpræget brug af kvalitetskomponenter såsom film-kondensatorer.

Som ved de andre Audio Physic-modeller, følges traditionen med et solidt og kraftigt kabinet af høj kvalitet, og sammen med en overdimensioneret plint (fod), står højttaleren solidt og stabilt på alle typer underlag, og Classic 5 fremgår generelt både moderne og elegant uanset hvilken af de mange finishes, den vælges i.

Takket være de integrerede gevind i foden, er der mulighed for at placere Classic 5 på standard spikes. Men der er også mulighed for at montere VCF II fødderne. VCF (Vibration Control Feet) er en effektiv afkobling således at højttalerne ikke går i gulvet når man spiller, men at der ligeledes heller ikke kommer udefrakommende vibrationer og påvirker højttalernes ydelse. Det giver en markant bedre lydkvalitet uanset hvilket underlag, de placeres på.

Giv CLASSIC 5 et lyt, og bliv overrasket over hvor meget lyd der kan komme ud af så kompakt en gulvhøjttaler.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Dimensioner (H x B x D) 95 x 17 x 23 cm

Vægt 13 kg

Anbefalet forstærker 20 - 120 Watt

Impedans 4 Ohm

Frekvensområde 42 - 30.000 Hz

Følsomhed 89 dB

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System