Login Søg

Yamaha R-N2000A r-n2000abl

Receivere Den absolutte topmodel i Yamahas store serie af netværksreceivere. Her er lyden i topklasse med første klasse komponenter hele vejen rundt. Masser af funktioner i elegant retro design
R-N2000A
r-n2000abl
r-n2000abl
r-n2000abl
r-n2000abl
r-n2000abl
PRIS DKK 27.490,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 27.490,00
Forsikring: DKK 3.945,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: r-n2000abl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

NYSKABENDE Hi-Fi

Vi præsenterer en moderne hi-fi-enhed, der kombinerer den nye generation inden for musiklytning såsom streaming af musik i høj opløsning med en hi-fi-kvalitet, der har været anerkendt i generationer. R-N2000A bygger videre på Yamahas uforlignelige fortid inden for produktionen af musikinstrumenter og anerkendte Hi-Fi-produkter og forvandler din stue til et rum med gribende smuk lyd.

 

Dette er lyd, som kun Yamaha kan realisere, fordi vi er det eneste lydbrand i verden, der håndterer alt, hvad er sker fra det øjeblik, hvor en lyd bliver skabt, til den når det menneskelige øre. Prøv bare at lukke øjnene, og fornem kunstneren optræde lige foran dig, og lad dig gribe af fornemmelsen af i sandhed at være "tæt på kunstneren".

  • Feature image

Kunstnerens og instrumentets placering ned til selv de fineste nuancer samt selve atmosfæren i rammerne for indspilningen gengives med forbløffende nøjagtighed.

Resultatet er et lydbillede, der er så utroligt realistisk, at du vil føle, at du oplever musikken blive opført lige foran dig.

Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO™)

Feature image

Omgivelsesmæssige faktorer spiller en vigtig rolle for både rummets lydegenskaber og for enhver form for lyd. Yamahas egen automatiske kalibreringsteknik YPAO™, der er blevet forbedret i hjemmebiografprodukter gennem årtier, er blevet optimeret til R-N2000A for at levere det ideelle lyttemiljø, som om du var i et professionelt lydstudie – uden at skulle foretage besværlige justeringer på egen hånd. YPAO™ har præcisions-EQ, som udfører enestående højpræcisionsudligning med en nøjagtighed for lydopløsningen på op til 192 kHz/64 bit. YPAO™ R.S.C. (Reflected Sound Control) kontrollerer på samme de vigtige tidlige refleksioner og justerer og optimerer automatisk, hvordan lyden høres i rummet i forhold til vægmaterialer og højttalerplacering. Det betyder, at du kan nyde den fyldige lyd og den medrivende følelse, der er unik for hi-fi-lydkvalitet – direkte i din egen stue.

RINGKERNETRANSFORMATOR

R-N2000A drager fordel af de tekniske kvaliteter og den absolutte musikalitet i en ringkernetransformator, der normalt er forbeholdt hi-fi-komponenter i vores flagskibsserier. Kombineret med en række avancerede hi-fi-funktioner og -komponenter hjælper ringkernetransformatoren med at sikre, at de musikalske følelser gengives for lytteren. Derudover er der placeret en messingbund på 3 mm mellem transformatorens bund og kabinettets inderside for at styre vibrationerne i transformatoren, hvilket giver en overvældende rummelig lyd med masser af realisme.

HØJTYDENDE D/A-KONVERTER

I vores stræben efter klar, transparent lydgengivelse sammen med vores ambition om at sikre et fyldigt og detaljerigt musikalsk niveau har vi anvendt den avancerede D/A-konverter ES9026PRO fra ESS Technologies. Denne D/A-konverter af høj kvalitet giver yderst nøjagtig signalkonvertering via den balancerede analoge lydudgang og den yderligere forbedrede strømforsyning til fire kanaler, hvilket effektivt gengiver selv de mindste nuancer af atmosfæren i koncertsale og de fineste ekspressive facetter i lyden.

LAVIMPEDANSKONCEPT

For helt at undgå energitab og forringelse af lydsignalet har R-N2000A tyk kabling til jordforbindelsen – en vigtig funktion, der slår det fast, at komponenterne i sandhed er hi-fi i højeste klasse. Desuden er der brugt en skrueforbindelse til udgangen fra effektforstærkersektionen for at styrke jordforbindelsen, hvilket er vigtigt for lydkvaliteten. Realiseringen af disse koncepter skaber et åbent, naturligt lydbillede, der mindsker afstanden mellem kunstneren og lytteren.

I modsætning til blot at producere kraftfuld lyd stræber vi efter en følelse af dynamik, der udtrykker kontrasten mellem stilhed og bevægelse i musikken, så du kan mærke de intense, dybe følelser i musikken og fordybe dig i den musikalske verden.

MEKANISK GRUNDKONCEPT

R-N2000A anvender samme mekaniske grundkoncept som Yamahas hi-fi-flagskibsmodel. Konceptet omfatter boltene på fødderne, der er svejset direkte på hovedkabinettet, samt den store varmeafleder, strømtransformeren og blokkondensatorerne, der også er boltet direkte til kabinettet. Dette design forhindrer uønskede vibrationer, hvilket resulterer i en kraftfuld og yderst udtryksfuld lavfrekvensrespons, der lader dig mærke musikkens ægte dybde.

FORSØLVEDE MESSINGFØDDER

Forstærkerens enorme stivhed fuldendes med dens kraftige, forsølvede messingfødder, der styrker den fyldige, centrale lavfrekvente respons og gengiver endnu mere musikalitet.

Dette er den utrætteligt nøjagtige gengivelse af alle lyde, alle instrumenter, alle vokaler og alle tonehøjder på tværs af hele spektret.

Nyd den fuldendte harmoni og musikalitet i lyden – selv de lyde, du aldrig har hørt før.

FLYDENDE OG BALANCERET EFFEKTFORSTÆRKER

Effektforstærkerkredsløbet, herunder strømforsyningen, er udstyret med vores originale forstærkerteknologi og er helt frigjort fra jordforbindelsen, hvormed påvirkninger fra de mindste spændingsudsving samt ekstern jordstøj elimineres fuldstændigt. Dette kredsløbsdesign medfører en række fordele, herunder perfekt symmetri i pull-pull-funktionaliteten i udgangsfasen, et fremragende S/N-forhold og en overvældende udtryksfuld styrke, der på perfekt vis vækker lyden til live for ethvert musikinstrument.

SYMMETRISK KONSTRUKTION

R-N2000A forfølger indbegrebet af stereogengivelse i denne komponent og har indført en perfekt symmetrisk foldekonstruktion, hvor strømforsyningen er i midten, og effektforstærkerblokkene er i begge ender af hovedenheden. Dette giver enheden en ideel vægtbalance, undertrykker uønskede effekter kanalerne imellem og sikrer en ekstraordinær kanalseparation. Resultatet er en bemærkelsesværdigt ren gengivelse af alle dele af lyden – ligesom den er.

 

R-N2000A er udstyret med Yamahas originale MusicCast-netværkssystem. Desuden er den kompatibel med en række streamingtjenester som Amazon Music HD og Spotify, så du kan få lyd i enestående høj kvalitet, der er unik for moderne lydkilder i høj opløsning, med tabsfri lyd og i fuldendt gengivelseskvalitet. Du kan også bruge den til at streame Apple Music med AirPlay 2. Og med MusicCast-systemet kan du nemt lytte til musik overalt i dit hjem ved at forbinde forskellige MusicCast-enheder ved hjælp af blot en app på din mobilenhed.

* Tilgængeligheden af musiktjenesten varierer fra region til region og kan ændres eller ophøre uden varsel.

FANTASTISKE NIVEAUMÅLERE

  • Feature image

De elegante niveaumålere har et nostalgisk udtryk, der øjeblikkeligt leder tankerne tilbage til tidligere hi-fi-æraer, mens de samtidig signalerer, at stilrene hi-fi-anlæg er vendt tilbage til glæde for nutidens kvalitetsbevidste entusiast. Niveaumålerne giver en visuel repræsentation af dynamikken og pulsen i musikken og afgiver en varm fornemmelse fra LED'ernes bløde lys. Derudover har bunden af frontpanelet et klart, organisk LED-display, der viser det indhold, der afspilles.

HDMI ARC-TERMINAL

  • Feature image

Få ægte hi-fi-lyd på dit tv. R-N2000A er kompatibel med HDMI ARC (Audio Return Channel), så du kan oprette forbindelse til dit tv med blot et enkelt kabel, hvilket betyder, at du ikke kun kan nyde lyd, men også tv-lydindhold som f.eks. liveudsendelser og musikprogrammer med fremragende lydkvalitet.

USB DAC-FUNKTION

  • Feature image

Ved hjælp af asynkron transmission opnås en stabil transmissionsmetode. Desuden er der installeret et ultrapræcist og dertil indrettet krystalur for at øge signalnøjagtigheden. Den understøtter også indbygget DSD-afspilning ved 11,2 MHz samt afspilning ved 384 kHz, så du kan nyde lyd i enestående høj kvalitet, der udnytter lydkilder i høj opløsning fuldt ud.

ORIGINALE HØJTTALERTERMINALER

  • Feature image

De luksuriøse højttalerterminaler er fremstillet af ren messing, og det er praktisk og nemt at stramme med fingrene og opnå en sikker forbindelse.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

File FormatMP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD

Wi-FiYes

Bluetooth Yes (SBC / AAC)

AirPlay Yes

Max effekt (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, Max) 190 W + 190 W

Max effekt (8 ohms, 1 kHz, 10% THD) 120 W + 120 W

Rated Output Power [20-20 kHz 0.07 % THD] 90 W+90 W (8 ohms) 145 W + 145 W (4 ohms)

Høj dynamisk effekt/kanal (8/6/4/2 ohms) 100 / 130 / 185 / 215 W

Frekvensgang 5-100 kHz +0/-3 dB, 20-20 kH +0,-0.3 dB (Pure Direct ON)

Signal/støj forhold (CD) 110 dB (Pure Direct ON)

Audio In / Out Phono, CD, line1, line2

Digital Input Optical 1, Optical 2, Coaxial

Phono Input Yes

HDMI ARC Yes

USB Input USB DAC (USB B-type)

Ethernet Yes

Headphone Out Yes

Subwoofer udgang Yes

Control (Trigger) Out Yes

FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 µV (20.8 dBf)

FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo) 69 dB / 67 dB

Pure Direct Yes

ToP-ART Yes

Standby strømforsyning 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)

Mål (B x H x D) 435 x 157 x 473 ( with antenna up 435 x 233 x 473)

Vægt 22.1 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System