DAB-radio
Login Søg

Tivoli Audio Model One+ modelonepluswa

Kompakte radioer Seneste version af den populære og klassiske Model One fra Tivoli Audio, nu med både FM, DAB+ samt Bluetooth. Model One+ er selvfølgelig fremstillet i samme høje byggekvalitet, som originalen
Model One+
modelonepluswa
modelonepluswa
PRIS DKK 2.299,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 2.299,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: modelonepluswa
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Design

Model One+-designet passer nemt ind i den lange historie for Tivoli-radioer. Indkapslet i vores håndlavede signatur trækabinet placerer vi en skive, to drejeknapper og en skærm, så kun det, du har brug for, er lige foran dig. Balancen mellem skiven og skærmen var vigtig at få rigtig, så placering af højttaleren oven på radioen gav os både det udseende og lyd, vi havde brug for, for at vi med stolthed kan kalde det en Model One.

Lyd

En enkelt højttaler på toppen projicerer for at fylde dit værelse. Den tunge magnet, langkasts-driver er parret med et frekvens kontur kredsløb, der automatisk justerer output over halve oktav trin. Det er monteret i et portet træskab, hvilket resulterer i en musikalsk nøjagtig tonebalance og en naturlig replikation af lyd.

Kontroller

Ud over de grundlæggende kontroller for kilde, indstilling og lydstyrke tilføjede Tivoli Audio nogle forudindstillinger der er nemme at bruge, som giver dig mulighed for at gemme op til 5 stationer på hver kilde. Radioen ledsages af en fjernbetjening med fuld funktion, der giver adgang til yderligere funktioner, f.eks. Alarmur og skærmindstillinger.

Kilder

Model One+ tilbyder DAB/DAB+ og FM-radio. Hvis du gerne vil lytte til din egen musik trådløst, kan du nemt tilslutte din Bluetooth-aktiverede enhed. Til kabelforbindelse har Model One+ en ekstra linjeindgang og hovedtelefonudgang.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

DAB/DAB+ og FM radio

Bluetooth

AUX indgang

Analoge hands-on kontroller

Scan-knap for at indlæse lokale DAB/DAB+-stationer

Ur

Alarm

Tophøjttaler

Portet kabinet

LED-skærm i høj kvalitet

Fjernbetjening medfølger

Fås i tre finish

Mål 12 x 21,17 x 15 cm

Vægt 1,5 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System