Login Søg

Technics OTTAVA SC-C70 scc70

Udgået Produkter OTTAVA er et alt i et kompakt system fra Technics, med indbygget netværksstreaming, CD-afspiller og en lyd der er naturstridig i forhold til systemets størrelse, og så er udseendet i en klasse for sig.
OTTAVA SC-C70
scc70
scc70
scc70
scc70
scc70
PRIS DKK 6.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 6.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

JENO Engine

Forstærkersektionen i OTTAVA™ f afløser konstruktionskonceptet for Technics’ referencesystem og indbefatter en fulddigital forstærkerkonfiguration udstyret med JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization) for trofast at frembringe al lyddata indeholdt i den højopløselige lydkilde gennem højttalerne uden tab. Endvidere er OTTAVA™ f udstyret med tre enheder magen til den version af JENO Engine, der er brugt i vores avancerede modeller, for at kunne drive de indbyggede højttalere optimalt og herved opnå et integreret hi-fi system af høj kvalitet, som lever op til Technics standarder. Den benytter sig af en dobbelt forstærkerstruktur for at lede basenhederne separat (lavfrekvent lyd) og diskanthøjttaler/mellemfrekvens højttalerenheder (mellem-/højfrekvent lyd) og bruger højydelseskredsløbet til signalbehandling (DSP), monteret i JENO Engine for at opnå en præcis opdeling af kanaler, justering af tidsindstilling mellem højttalerenheder og korrektion af frekvenskarakteristika.

LAPC-teknologien bliver desuden anvendt til kontrollen af lydkarakteristika for at kunne gennemføre "Space Tune™” til korrigering af forandringer i frekvenskarakteristika, som opstår i praksis på grund af

Begrebet JENO Engine

LAPC

LAPC er en original Technics-teknologi, der tilpasser højttaleren til belastningen. Den måler forstærkerens frekvensmæssige amplitude- og fasekarakteristik med højttalere tilsluttet enheden og udfører digital signalbehandling for at opnå en ideel impulsrespons. Karakteristiske parametre, optimeret til lavfrekvens og højfrekvens højttalerbelastning, er allerede forudindstillet i LAPC-beregningskredsløbet i enheden for at opnå en ideel frekvens- og fasekarakteristik over hele frekvensområdet.

Space Tune™

Space Tune™ leverer optimeret lyd til kundens musiklytning.

Den forudindstillede EQ frembringer hurtigt den optimale Technics-lyd

3 typer af forudindstillinger er tilgængelige, og vælg en af indstillingerne ved at tage placeringen med i betragtningen.

Ideen bag forudindstilling af Space Tune
Fri
 
Ideen bag forudindstilling af Space Tune
I nærheden af væggen
 
Ideen bag forudindstilling af Space Tune
I nærheden af hjørnet

Kalibrering af iOS-enhed er tilgængelig for at opnå en mere præcis justering

  • Mål forholdene for akustik i rummet ved at bruge mikrofonen, der er integreret i iOS-enheder.
  • Indstil DSP-parametre for at optimere den akustiske ydelse.
Ideen bag Kalibrering af Space Tune

Akustisk linse

OTTAVA™ f er udstyret med de nyligt udviklede akustiske linser, forsynet med strukturen “omskiftelige dome-formede finner”. Bagsiden af finnerne er formet, så de passer til formen på diskanthøjttalernes bløde dome-membraner og er placeret tæt på højttalerenhederne for at give lange lydstier. Dette virkeliggør en bred retningsspredning, et udvidet lydfelt og detaljeret højfrekvent lydgengivelse af frekvensområdet fra 11kHz til high-res området. Finnerne bliver konstant tilsluttet til det akustiske spjæld på forsiden for at minimere forstyrrelser på de højfrekvente karakteristika.

Illustration af den akustiske linse

Højttalersystem

Højttalersystemet består af tre typer nyligt udviklede højttalerenheder. Diskanthøjttalerne med højopløsnings-dome indeholder silkemembraner, som har en fortræffelig dæmpningsfaktor og bløde lydkarakteristika. Højttalerenhederne til mellemtoneområdet bevarer et passende kulminationspunkt og opnår perfekte overgange. Basenhederne, som selv under høj effekt skal gengive lydkilden nøjagtigt, er udstyret med en stor kant lavet af højstyrke-NBR (nitrilgummi) med en enestående amplitude linearitet såvel som solide og fleksible dæmpere af højstyrke-fibre til at yde en kraftfuld støtte til svingspolerne med store udsving. Forbundet med de dobbelte spiralformede refleksporte, gengiver disse tre typer af højttalerenheder lyden gennem et ultra-bredt frekvensbånd indenfor en rækkevidde af 40 Hz til 50 kHz.

Foto af højttalersystemet

Elegant og tidløst design

Luksus-materiale

Det øverste aluminiumspanel giver ikke kun et tiltalende udseende men forstærker også kabinettets fasthed.

Foto af luksus-materiale

Elegant CD-mekanisme

Den top-betjente CD-afspiller oplyser disc‹en inde i afspilleren på smukkeste vis. Følelsen af den analog-lignende betjening giver en større fornøjelse i forhold til aflytningen af dine yndlings-cd'er.

Foto af elegant CD-mekanisme

Tast på det berøringsfølsomme aluminiumspanel

Tasterne er indbygget i det øverste aluminiumspanel, hvorved man opnår et rent og glat design samt en følelse af betjening af høj kvalitet.

Foto af tast på det berøringsfølsomme aluminiumspanel

Frontgitter på spjæld

Frontgitteret på spjældet beskytter højttalerenhederne og er et udtryk for den omfattende og kraftfulde lyd, der gengives af OTTAVA™ f.

Foto af frontgitter på spjæld

Dobbelt strømforsyning

Almindelige strømforsyninger bruger en enkelt transformator til at levere strøm til forstærkeren, CD-drevet og digitale kredsløb. Hvis der er en belastningsfluktuering, eller hvis der opstår støj på et kredsløb, påvirkes andre kredsløb, og det medfører en forringet lydkvalitet. Dette strømforsyningssystem er opbygget med uafhængige switch-mode strømforsyninger til forstærkeren og de andre kredsløb, som eliminerer indbyrdes interferens. På den måde reduceres forringelsen af lydkvaliteten, som skyldes støj eller strømforsyningsfluktuering. Desuden muliggør et layout med dedikerede kredsløb til transformator og forstærker den kortest mulige forbindelse til at reducere støj yderligere.

Det optimalt aktiverede kredsløbssystem

Det optimalt aktiverede kredsløbssystem afbryder unødvendige kredsløb og skærme for at minimere den genererede støj under afspilning.

Re-master

Høj ydelseskredsløbet til signalbehandling i JENO Engine bruges til at udvide frekvensbåndet for Bluetooth og kilder til internetradio. De højfrekvente signaler går ofte tabt i forbindelse med disse kilder på grund af signalkompression til en rækkevide, som svarer til en CD-kilde. Dette fjerner manglen på muligheden for udvidelse indenfor højfrekvent lyd og for tab af lyddetaljer for forbedret lydkvalitet.

OTTAVA™ f SC-C70 
Premium Alt-i-et Musikanlæg

Vis det forstørrede foto af SC-C70 forsiden
Vis det forstørrede foto af SC-C70 bagsiden
Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Udgangseffekt Forreste højttaler 2 x 30 Watt i 6 ohm / Subwoofer 40 watt i 4 ohm.

Højttalerenheder Basenhed - 8 cm membran x 2 / Diskanthøjttaler - 2 cm dome x 2 / Bashøjttaler (subwoofer) - 12 cm membran

Analog indgangsterminal AUX IN x 1 stk. 3,5 mm)

Digital indgangsterminal Optisk digital x 1 stk, USB-A

Hovedtelefonudgang Ja, 3,5 mm

CD-afspiller ja (Audio CD, CD-R/CD-RW)

Airplay Ja

Bluetooth Ja (AAC, SBC)

Netværksafspilning TIDAL / vTuner / Spotify

Tuner DAB / DAB+ / FM

Dimensioner (B x H x D) 45 x 14,3 x 28 cm

Vægt 7,8 kilo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System