Login Søg

Technics EAH-AZ70WE eah-az70we-s

Trådløse hovedtelefoner Når man søger perfektion, finder man perfektion. Technics har igen skabt nogle af de bedste In-Ear øretelefoner på markedet. Med brugen af materialer af bedste kvalitet og stor ekspertise inden for faget, får man her et helt unikt produkt. Understøtter stemmeassistenterne Siri, Google og Alexa
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
EAH-AZ70WE
eah-az70we-s
eah-az70we-s
eah-az70we-s
eah-az70we-s
eah-az70we-s
PRIS DKK 1.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: eah-az70we-s
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Den store diameter på 10 mm dynamisk driver

Disse virkelig trådløse hovedtelefoner bruger en bred ?10mm dynamisk driver, hvilket skaber en bred lydscene. Dette gør det nemt at generere bas, hvilket skaber et bredt lydfelt og rumopfattelse, der lyder som om det kommer fra meget større højttalere.                                        

Grafenovertrukket PEEK-membran

Ud over stærkt PEEK-materiale behandles øretelefonerne med grafenbelægning for at øge deres styrke og reducere komponenter, der vibrerer unødvendigt i selve membranen (stort internt tab er acceptabelt). Den glatte, klare diskant giver vokalen en elegant lyd.

Akustisk kontrolkammer

Akustisk kontrolkammer er placeret på bagenden af driveren, som blev taget i brug med stereoanlægget inden i EAH-TZ700. Den styrer nøjagtigt luftstrømmen foran og bagpå membranen og bringer driverens originale ydeevne hovedsageligt frem i mellem-lav intervallet.

Det højeste niveau af hybrid støjbekæmpelse i branchen

Dobbelt-hybrid støjreducerende teknologi

EAH-AZ70W trådløse hovedtelefoner bruger Dual Hybrid Noise Cancelling Technology, der er sammensat af flere systemer. For det første Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) og Feedback Noise Cancelling (FB-NC). For det andet en kombination af analog og digital behandling. Kombinationen af disse to systemer opnår en brancheførende støjdæmpende effekt i kategorien True Wireless.           

Stabil forbindelse selv i overfyldte områder

Unik berøringssensorantenne og ejendomsbeskyttet kredsløbsdesign

AZ70W trådløse i-øret-hovedtelefoner tilbyder ekstremt pålidelig Bluetooth-forbindelse til at sikre uafbrudt lytning. Deres lille størrelse blev opnået gennem en integration af en Bluetooth-antenne og berøringssensor i kontrolafsnittet, mens øretelefonens forbedrede forbindelsesstabilitet blev opnået ved optimal anvendelse af antennedele. Med vores ejendomsbeskyttede antennestruktur design maksimeres antenneydelsen selv i et lille produktkabinet.                          

Venstre-højre uafhængigt signalsystem

Det venstre, højre uafhængige signalsystem hjælper med at opretholde en stabil forbindelse med korrekt lydbalance mellem højre og venstre kanaler. EAH-AZ70W trådløse øretelefoner giver dig mulighed for at nyde forbløffende oplevelser af indhold i enhver situation.

For fremragende kvalitet opkaldslyd

Højtydende MEMS mikrofon og labyrint kabinetstruktur

EAH-AZ70W virkelig trådløse hovedtelefoner bruger højtydende MEMS-mikrofoner indbygget i en unik labyrintkabinetstruktur, der kan undertrykke vindstøj. Ubehagelige lyde reduceres, og NC-ydelsen og opkaldskvaliteten forbedres.

Stråleformende teknologi

Høretelefonerne bruger en stråleformende teknologi, der gør det muligt for din stemme at blive leveret effektivt, mens du undertrykker omgivelsesstøj for at opnå klar opkaldskvalitet.

Stemmeassistent kompatibel (Siri® / Google Assistant ™ / Alexa)

Taleassistent-smartphone-funktioner som Siri og Google Assistant kan aktiveres ved at betjene den trådløse hovedtelefons berøringssensor. Amazon Alexa kan også aktiveres for brugere med Alexa-mobilappen. Amazon Alexa vil også være tilgængelig til at blive aktiveret via hovedtelefonens berøringssensor.

Omgivelseslydtilstand

Bare et tryk på berøringssensoren skifter til en tilstand (omgivelseslyd-tilstand) for at fange eksterne lyde, mens du lytter til musik. Ved at trykke på sensoren i to sekunder, kan du skifte mellem "Støjdæmpning", "Omgivelseslyd" og "Slået fra".

Technics Audio Connect-app * 1

Forskellige funktioner er tilgængelige ved at installere appen “Technics Audio Connect (gratis)” på din smartphone; appen muliggør nem parring og indledende indstillinger.

* 1 Kompatibel med smartphones og tablets, der er udstyret med Android ™ 6.0 eller nyere, og som understøtter Google Play ™, eller en iPhone®, iPad® og iPod Touch® udstyret med iOS9.3 eller nyere.

Elegant og stilfuldt design

Et kompakt cirkulært design er blevet brugt til EAH-AZ70 virkelig trådløse øretelefoner. En spin-behandling, der symboliserer design af høj kvalitet af Technics-hovedtelefoner, er blevet anvendt på den dekorative del for at opnå et udseende i høj kvalitet. Opladningsholderen har et letvægts og høj kvalitets udseende, der bruger aluminiummateriale og har en øvre overfladehårlinje og indgraveret logo, der symboliserer hi-fi-lydprodukterne fra Technics.

-AZ70W har en stænksikker ydelse svarende til IPX4 *

* Kun hovedtelefoner er kompatible med IPX4-ækvivalenten. Det inkluderer ikke opladningsholderen.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Driverenhed (mm) 10 mm (3/8 in), grafenbelagt

Magnettype Neodym

Frekvensinformation 20 Hz - 20 kHz

Kontrol / mikrofon Berøringssensor / MEMS Mic

Afspilningstid med batteri (AAC) Hovedtelefoner Ca. 6,5 timer (NC ON) / Hovedtelefoner med opladningsholder Ca. 19,5 timer (NC ON)

Opladningstid (25°C / 77°F) Hovedtelefoner; Ca. 2 timer Opladningsholder; (Ca. 2,5 timer) Hovedtelefoner med opladningsholder; Ca. 4 timer

Hurtig opladning (15 minutter, AAC) Hovedtelefoner; Ca.. 70 minutter (NC ON)

Kontinuerlig kommunikationstid Hovedtelefoner Ca. 4,5 timer* * Kan variere afhængigt af smartphone.

Ventetid Hovedtelefoner; Ca. 7,5 timer (NC ON) Ca.. 12 timer (NC OFF, Auto sluk fungerer ikke))

Vægt Hovedtelefoner; Ca. 7 g (kun den ene side L og R er ens)

Opladningsholder Ca. 65 g

Medfølgende tilbehør USB-opladerledning; Ca.. 0,5 m (1.6 fod) (Inputstik USB A-form, outputstik; USB Type-C-form), Øredele sæt; XS / S / M / L / XL (M vedhæftet)

Bluetooth® Wireless Technology Version 5

Understøttede profiler A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Kodeks SBC, AAC

Funktionsafstand Op til 10 m

Vandtæthed IPX4 ækvivalent (kun hovedtelefoner)

Specifikationer kan ændres uden varsel. Alle numre her er omtrentlige.

* Specifikationerne for vandtæthed modsvarer IPX4 i IEC 60529.

Varemærke-meddelelse* Bluetooth®-ordmærket og -logoerne er registrerede varemærker, der ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker af Panasonic Corporation er under licens. Andre varemærker og mærkenavne tilhører deres respektive ejere.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System