Login Søg

Tangent Pebble Max pebble-max

Bluetooth højttalere Bluetooth højttaler fra danske Tangent. Her får du virkelig meget for pengene. Vandafvisende efter IPX5-standarden, AUX og Micro SD kort tilslutning, indbygget mikrofon og genopladeligt batteri med op til 10 timers spilletid
Pebble Max
pebble-max
pebble-max
pebble-max
pebble-max
pebble-max
PRIS DKK 799,00
Fragt (v/afhentning): DKK 75,00 - Total inkl. fragt: DKK 874,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: pebble-max
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Kompakt Design – Kraftig Lyd

Tangent Pebble Max giver dig stor lyd fra en bærbar stereohøjttaler, som ikke fylder hele tasken. Det lækre og tidssvarende design gør Tangent Pebble Max til den ultimative højttaler, lige til at putte tasken og tage med dig ud i alt slags vejr. Lyden er samtidig helt i top med en knivskarp diskant og en dyb bas, som kan spille de fleste fester op.

Vandafvisende

Tangent Pebble Max er vandafvisende efter IPX5-standarden. Du får derfor en højttaler, der kan klare alt slags vejr, og som desuden er den helt perfekte højttaler til badeværelset - eller til poolen.

Bluetooth 5.0 APTX

Bag sit unikke danske design gemmer Tangent Pebble Max på flere muligheder for tilsæutning. Der er mulighed for at tilslutte via Bluetooth, Micro SD kort eller AUX-kabel (mini jack) – nemt og enkelt. Ydermere, så kan der afspilles musik via USB-C porten, som også anvendes til at lade batteriet.

Trådløs lyd i særklasse

Tangent Pebble Max har kraftige enheder og indbygget forstærker, som yder hele 2 x 30 watt. Der er mulighed for at vælge mellem tre forskellige lydindstillinger: Pop, vokal eller ekstra bas. Hvis man vil lytte i længere tid ved maksimal volumen og ekstra bas anbefales det at bruge de medfølgende ekstra gummifødder for afholde højttaleren fra at danse væk.

Ægte Stereo - TWS

To Tangent Pebble Max kan kobles sammen (TWS) trådløst og give den ægte stereolyd via højre og venstre kanaler. Eller hvis samme lydbillede skal skabes i et større rum, kan begge indstilles til at afspille både højre og venstre kanal i hver sin ende af rummet. Takket være de specielle højttalerenheder giver Tangent Pebble Max en utrolig behagelig lyd, som fylder rummet jævnt – især ved brug af to Tangent Pebble Max trådløst forbundet.

Genopladeligt Batteri

Højttaleren har indbygget et genopladeligt lithiumbatteri på 6600 mAh, som let oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Man kan enten oplade batteriet fra en USB-strømforsyning, en powerbank eller direkte fra din computer.

Indbygget mikrofon

Som en supersmart detalje har Pebble Max en indbygget mikrofon. Du kan derfor bruge den til at foretage håndfri opkald eller deltage i telefonmøder.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Input Bluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack), USB-C

Højttaler Enheder 2 x 2" fuldtone

Power 2 x 30 watt

Standby Forbrug <1W (EUP 2013)

Batteridrift Lithium-ion indbygget genopladeligt batteri - 10 timers batteritid ved normal brug

Dimensioner 220 x 95 x 72 mm

Vægt 0.88 KG

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System