Login Søg

SVS SB-1000 sb1000hgwh

Udgået Produkter SVS SB-1000 er SVS´ mindste subwoofer, men det skal man ikke kimse ad. Den er er kompakt men ekstremt effektiv, og 12" enheden kan levere det nødvendige tryk
SB-1000
sb1000hgwh
PRIS DKK 4.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 4.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sb1000hgwh
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Det er let at undervurdere SB-1000´s evner fordi den er relativt kompakt. Men det hele giver mening så snart den spiller, og man oplever den dybe og meget kontante bas-gengivelse. Det er kendetegnene ved SVS´højtydende hjemmebio-subwoofere.

Højtydende 12" SVS basenhed

SVS har udstyret SB-1000 med en frontvendt 12" basenhed med dobbelt ferrit-magneter og deres eget motorsystem designet til høj ydelse uden forvrængning. Letvægtsmembranen er ophængt i et kraftigt og ekstremt fleksibelt gummiophæng, og i kombination med den enorme svingspole er SB-1000 både i stand til at dybt og præcist, selv ved høj belastning. Det har gjort SB-1000 til det foretrukne valg for de folk der vil have god lyd på både musik og film, men hvor budgettet samtidigt skal give mening.

Kraftig, avanceret Sledge STA-300D forstærker

Til at drive SB-1000, har SVS integreret en Sledge STA-300D forstærker, som er bygget med en avanceret DSP-kreds som matcher forstærkeren til enheden og kabinettets konfiguration, og hvor man også tager højde for transientresponsen og roomgain. SB-1000 har en evne til at starte og stoppe ekstremt præcist og være tro mod kildematerialet er et kendetegn der normalt er forbeholdt meget dyrere subwoofere. Konservativt opgivet til 300 watt, og med en peakeffekt på 720 watt, holder Sledge STA-300 enheden i et jerngreb ved alle niveauer så den kan drives hårdt uden forvrængning. Den avancerede DSP gør også at subben er lettere at matche og sætte op til ethvert system uanset om det er stereo eller hjemmebio.

Innovativ Subwoofer-udvikling

Varmehåndtering er essentielt når det drejer sig om et lukket kabinet og med så kraftig en enhed. Derfor har SVS udstyret SB-1000 med et unikt, ventileret polstykke og en højeffektiv svingspole, som kan aflede varmen effektivt, og sørge for at SB-1000 aldrig kører varm og derved forvrænger og yder dårligere.

Kabinettet er kraftigt og har nogle kraftige afstivninger de rigtige steder for at undgå egenlyd fra kabinettet, og garantere at den bas, du oplever, er så dyb, kontrolleret og autentisk som overhovedet muligt.

SB-1000 er SVS´ mindste og letteste subwoofer med 13 kilo kampvægt, og det gør det derfor bare mere imponerende med bas ned til 24 Hz fra så kompakt en enhed. Anmeldelserne taler deres eget tydelige sprog og det gør det også fra brugernes side.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Design lukket Subwoofer

Enhed 12" bas

Frekvens Respons 24 - 260 Hz

Dimensioner (H x B x D) 35 x 35 x 35 cm

Vægt 13 kilo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System