Login

Streaming/Multirum

Musik streaming

Hos Lyd og Billed Vodskov har vi mange forskellige produkter og mærker, som tilbyder streaming-produkter. Vi kan guide dig i hvad du helt præcist skal bruge for at opfylde dine behov.

Streaming betyder at du får mulighed for at afspille radio fra internettet. I forhold til DAB, betyder det at man, via sit trådløse netværk, kan modtage radio fra hele verden. Der er i øjeblikket mere end 15.000 radiostationer at vælge imellem og antallet vokser hele tiden.

Men radio er ikke alt. Der er også mulighed for at afspille musik fra de mange forskellige musik streamings tjenester der findes. Den mest kendte af dem, er Spotify, og for et beskedent beløb om måneden har du adgang til adskillige millioner musiknumre fra alle dine favorit-kunstnere. Men der er mange musik streaming tjenester flere såsom Tidal, hvor du kan streame i CD kvalitet, Deezer, Napster, Apple Music med mange flere. 

Har du gemt din musik lokalt på en computer eller en netværksharddisk, kan de forskellige streamingløsninger også klare den opgave, så du kan vælge alt din favoritmusik uanset hvor den findes henne.

Streamingløsningerne giver også muligheden for multirumslyd så du kan spille musik i flere rum ad gangen, så hele familien kan afspille hvert sit musik uden at genere de andre - alt sammen fra PC, telefon eller tablet.

Læs vores folder om musikanlæg og streaming her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System