Login

Rotel RB-1590 Effektforstærker

RB-1590
rb-1590bk
rb-1590bk
rb-1590bk
rb-1590bk
RB-1590 er en ekstrem forstærker som er bygget til den mest krævende audiofile. Rå styrke og rafineret lyd i en massiv indpakning.
Læs mere Specifikationer Udskriv
DKK 24.999,00
Pris er angivet pr. STK
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Varenr: rb-1590bk
Flere produkter fra Rotel
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Overskud og kræfter - rafineret, detaljeret og masser af det hele. Rotel’s nye klasse A/B effektforstærker er opgivet til ikke mindre end 2x350 watt i 8 ohm ved begge kanaler i drift. Det er utroligt meget kraft, men i store lytterum eller med ineffektive højttaler-designs kræver netop kraft for at hive den allerbedste performance ud af højttalerne og frembringe realistiske lydtryk uanset behov.

De imponerende egenskaber for denne forstærker begynder med et solidt fundament, som bygger på to massive, egenproducerede ringkernetrafoer, som er en Rotel-specialitet. Disse transformatorer er bare en del af den massive strømforsyning, som også inkluderer 8 stk. engelske Slitfoil-kondensatorer som er blandt de hurtigste på markedet. De kan aflade og lade ekstremt hurtigt, og RB-1590 vil derfor aldrig miste pusten i selv de mest ekstreme opsætninger.

Ekstreme kræfter har dog aldrig været et Rotel design-mål. Hver eneste del af kredsløbsdesignet er nøje overvejet og gennemtænkt, og hver eneste komponent er nøje udvalgt ud fra specifikke krav og omfattende lyttetests for at sikre at man kan hive det maksimale potentiale ud af RB-1590, og ved at bygge RB-1590 i et dual-mono kredsløb med stjernestel, opnår Rotel maksimal kanalseparation, et absolut minimum af støj, og derved et forbedret stereoperspektiv og dynamisk overskud. Den er ganske enkelt designet og bygget til at tilfredsstille selv den mest krævende lyd-entusiast, og vil levere maksimal lyd-performance i mange år.

På tilslutningssiden er der mulighed for både RCA og balacenret XLR-tilslutning. Der er indbygget termo-sikring og overspændingskredsløb.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Udgangseffekt 2 x 350 Watt, 8 ohm, begge kanaler i drift

Harmonisk forvrængning 0,03%

Frekvensområde 10 - 100.000 Hz

Dæmpningsfaktor 300

Signal/støj 120 dB

Gain RCA 27.5 dB, XLR 23.5 dB

Dimensioner (B × H × D) 43,1 × 23,7 × 45,4 cm

Vægt 38.1 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System