Login Søg

Pro-Ject Debut Carbon Evo 2M debut-carbon-evobl

Pladespiller Pro-ject mest populære pladespiller nogensinde har fået den helt store opgradering. Resultatet er den nye Debut Carbon EVO 2M med Ortofon 2M-Red pickup
Debut Carbon Evo 2M
debut-carbon-evobl
debut-carbon-evobl
debut-carbon-evobl
debut-carbon-evobl
debut-carbon-evobl
PRIS DKK 4.695,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 4.695,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: debut-carbon-evobl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Ny Debut Carbon pladespiller fra Pro-Ject

En af de mest populære pladespillere nogensinde fra Pro-Ject relanceres i en raffineret udgave, med forbedringer over hele linjen.

Debut Carbon Evo 2M skal sætte standarden for næste generation af prisvenlige pladespillere fra Pro-Ject. Den nye Debut Carbon Evo kommer således med en forbedret motor, der reducerer vibrationer endnu bedre end før og  nye dæmpet aluminiumsfødder, der nemt kan højdejusteres. Derudover har pladespilleren fået en nyudviklet pladetallerken i stål, med en vægt på solide 1.7 kg. Pladetallerkenen er dæmpet med en TPE-ring (termoplastisk elastomer) på indersiden af pladen, hvilket resulterer i en meget støjsvag operation. En anden fed funktion er tilføjelsen af elektronisk hastighedsregulering, via tænd sluk knappen. Her vælges nemt om pladespillerens motor skal køre med hastighed 33 eller 45.

Flotte nye farver
Pro-Ject har aldrig været bleg for at kaste sig ud i en masse farve varianter - og denne gang er ingen undtagelse. Med en ny moderne farvepalette lanceres Debut Carbon Evo i hele 9 farvevarianter, hvor af 3 er højglans, 5 er matte/satin og 1 er i en lækker valnød.

Se PDF for yderligere info

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Se PDF

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System