Login

Piega Coax Center 111 Centerhøjttalere

Coax Center 111
coax-center-111si
coax-center-111si
coax-center-111si
Coax Center er den perfekte makker sammen med Coax 511 eller 711 i en seriøs hjemmebio. Der benyttes samme bånddiskant/mellemtone som i gulvmodellerne i Coax-serien.
Læs mere Specifikationer Udskriv
DKK 34.999,00
Pris er angivet pr. STK
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Varenr: coax-center-111si
Flere produkter fra Piega
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Coax Center 111 er den perfekte makker til gulvmodellerne i Coax-serien. Den deler samme fantatiske bånd-diskant/mellemtone og bas-enheder.

Kabinettet er konstrueret på samme måde som resten af serien med aluminium i et stykke og med afstivninger strategisk placeret for at undgå at kabinettet ringer. I selve frontbaflen benyttes også MDF i en sandwich-konstruktion for dæmpe resonanser yderligere.

Det håndlavede coaxial-modul varetager al den fineste information i signalet op til 50.000 Hz, og får alle nuancer med. Bas-enhederne med ny-udviklet motorsystem er lavet specifikt til Coax-serien. Der benyttes et ekstremt kraftigt magnetsystem og svingspoler i titanium sørger for et absolut minimum af forvrængning selv ved høj volume.

Kabinettet er et trykkammer og det betyder at højttalerne er lettere at placere da man ikke skal tage højde for basporten.

Terminaler er fra WBT og samtlige komponenter i delefilteret er fra allerbedste skuffe, og udvalgt efter adskillige lyttesessions. Den interne kabelføring er fra Inakustik og tilpasset specifikt til serien.

Bemærk: Der er 2 - 3 ugers leveringstid på denne model.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Følsomhed 90 db

Impedans 4 ohm

Frekvensområde 35 - 50.000 Hz

Dimensioner (H x B x D) 22,5 x 57,5 x 28 cm

Vægt 22 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System