Login Søg

Panasonic SC-UA30E-K sc-ua30e-k

Udgået Produkter Medbring din musik til festen med denne alsidige Bluetooth højttaler. Forbløffende klar og dynamisk lyd, som du aldrig vil forvente fra en så kompakt enhed. Panasonic SC-UA30 leverer masser af lyd til enhver lejlighed
SC-UA30E-K
sc-ua30e-k
sc-ua30e-k
sc-ua30e-k
sc-ua30e-k
PRIS DKK 2.299,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 2.299,00
Forsikring: DKK 395,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: sc-ua30e-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Livet med musik, videreudviklet

Med et stilfuldt twist og fænomenal lyd er URBAN AUDIO helt redesignet med fremragende funktioner, som alle bidrager til at opnå perfekt raffinement. Det er tid til at mærke hver eneste bølge af følelser fra alle musikkens toner. Og til at tage musikken i dit liv til et helt nyt niveau, for dig og dine kære. En helt særlig elegant musikoplevelse - lad URBAN AUDIO bringe en fantastisk ny resonans ind i dit liv.

Omfattende lyd, der fylder hele rummet og Bluetooth Audio Link

Panasonic SC-UA30 byder på 180 grader omfattende lyd, der fylder hele rummet, uanset hvor du befinder dig og leverer et utroligt bredt lydfelt og kraftig bas. Og Bluetooth-tilslutning gør det muligt at få glæde af imponerende og dynamisk lyd, når du ser musikprogrammer, sportsbegivenheder eller et hvilket som helst andet program på dit Panasonic-tv. Du kan endda justere lydstyrken med hjælp fra fjernbetjeningen fra dit TV.

Få huset til at vibrere med AIRQUAKE BASS

Den kraftige bas og resonans, som skal bruges til at fyre op under festen, er blevet bedre med Bass Reflex System. To porte skubber lyden frem uden at miste den lydresonans, der genereres bag wooferenheden. Dette forstærker bassen yderligere for at skabe en kraftig jordskælvsoplevelse.

Go Mobile - Et design med én kasse, som er nemt at transportere

Udstyret med håndtag på begge sider giver dig mulighed for nem transport af det kompakte design med én kasse, så du frit kan lytte til dit yndlingsmusik næsten overalt - selv udendørs på en terrasse eller i din garage. Så når du ikke kan stå for fristelsen til at høre musik, så tag UA30 med til fest med familie og venner!

Oplys dit liv!

Den centrale lysende blå LED-linje giver dit rum en cool atmosfære, og bidrager til at skabe en særlig oplevelse.

Syng af fuld hals - Karaoke

Med SC-UA30 kan du synge karaoke derhjemme med ikke kun ét, men to mikrofonstik, så du kan tilslutte mikrofoner og synge duetter med dine venner. Forskellige funktioner gør det nemmere at synge, f.eks. Vocal Cancel, Key Control og mange andre. Og ekkofunktionen giver fantastisk karaokesangeffekter.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System