Login Søg

Panasonic RP-HF500ME rp-hf500me-k

Udgået Produkter Over-Ear hovedtelefon som kan foldes på forskellige måder, hovedtelefonen er også med mikrofon. De 40 mm højttalerenheder sørger for fyldig og kraftig lyd. Og den vinkelskårne bøjle, ørepuderne og hovedpuden giver til sammen en optimal pasform.
RP-HF500ME
rp-hf500me-k
rp-hf500me-k
rp-hf500me-k
rp-hf500me-k
PRIS DKK 499,00
Fragt (v/afhentning): DKK 75,00 - Total inkl. fragt: DKK 574,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: rp-hf500me-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Kraftfuld, robust lyd

HF500 er udstyret med 40 mm højttalerenheder og et lydforbedrende fladt kabel for at skabe en dynamisk og særdeles udtryksfuld lyd. Ideelle til leverance af fremragende lyd på farten.

Foldbart, elegant og holdbart design

Elegant udendørsdesign. Smukt udformet aluminium i et elegant design. Den foldbare konstruktion gør dem nemme og kompakte at have med. Og en bøsning ved kablernes ender øger holdbarheden yderligere.

Musik med komfort

Komfortabelt design med puder. Begge bøjlens ender er skåret med en vinkel i et ergonomisk design, som passer til ørerne og hovedet på en sikker måde. Ørepuderne og hovedpuden er behageligt bløde på huden for at sikre optimal lytte-komfort.

Kompatible med smartphone

Mikrofon og fjernstyring. Kompatible med iPhone-, BlackBerry®- og Android™-enheder. Du kan nemt lytte til musik fra en smartphone, men også få gavn af funktionen, som giver dig mulighed for at bruge mikrofonen til samtaler på din smartphone.
*Eksklusive Nokia, ZTE (OMTP).
Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System