Login Søg

Panasonic HZ25-XKE-5-Bluefin hz25-xke-5-bluefin

Varmepumper Flagship luft til luft varmepumpe fra Panasonic med Nanoe X-teknologi. En smart løsning specielt designet til det barske klima i norden. Denne version er en Bluefin model med ekstra beskyttelse af ude delen, perfekt til sommerhus på Jyllands vestkyst.
HZ25-XKE-5-Bluefin
Dimensioner (B x H x D): 295 x 870 x 229 (indedel) mm
hz25-xke-5-bluefin
hz25-xke-5-bluefin
hz25-xke-5-bluefin
hz25-xke-5-bluefin
hz25-xke-5-bluefin
PRIS DKK 13.499,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 13.499,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: hz25-xke-5-bluefin
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Flagship HZ model med Nanoe X-teknologi

Nanoe X-teknologi med dobbelt så mange OH-radikaler og nanoe- type-2-generator, der undertrykker forurenende stoffer og lugt hurtigere.

  1. Kan fjerne grim lugt
  2. Kan nedbryde f.eks. bakterier og virus, mug, allergi fremkalden stoffer, pollen og forurenende stoffer.
  3. Kan fugte hud og hår, så rummet ikke er så tørt.

Med nanoe x-teknologien går Panasonic skridtet videre og tager naturens rengøringsmiddel - hydroxylradikaler - med inden døre for at skabe et ideelt miljø

Varmepumpe med en SCOP værdi* på 5,30 og maksimal kapacitet på 7,40 kW.

Forbedret opvarmningsstyrke

Opvarmningskapaciteten er blevet forbedret endnu mere. Stabil og pålidelig opvarmning er nu også mulig i selv ekstrem kulde om vinteren.

Høj energieffektivitetsklasse: A+++

Panasonic har kombineret sin fineste teknologi i en varmepumpe, som leverer komfort og høj effektivitet. Takket være Panasonics originale inverterkompressor, hjertet i en varmepumpe, er der blevet opnået høje niveauer af energieffektivitet. Som et resultat heraf er driftsomkostningerne væsentligt reduceret. HZ-serien giver varme helt ned til udendørstemperaturer på -35 grader. Varmepumpen kan indstilles til en vedligeholdelsefunktion (8-15 grader) der holder alle rum i huset, og f.eks. kælder og garage frostfri, og forhindrer at vandrør fryser til. Samtidig skaber den luftcirkulation, hvilket giver et bedre indeklima med mindre indelukkethed, som ofte er et problem i sommerhuse, når de står tomme over længere tid.

Elegant design med brugervenlig fjernbetjening

Den omhyggeligt designet fjernbetjening, passers stilfuldt ind i de fleste hjem og har fokus på nem of intuitiv betjening.

Betjening via app

Varmepumpen kan fjernbetjenes med smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig, via en brugervenlig applikation (app) som kan downloades fra Apple's AppStore og Android's PlayStore enten via WiFi eller SMS (virker kun på smartphone og tablet, SMS modul er ekstra tilbehør). Dette giver dig mulighed for at bl.a. at overvåge temperaturen og tænde og slukke for varmepumpen, uden du behøver at være i nærheden af varmepumpen.

Kvalitet har altid været en kerneværdi for Panasonic i deres snart 100 årige historie. Og da Panasonic selv udvikler deres varmepumper fra start til slut, har de fuld kontrol over hele produktionen. Ingen modeller slippes ud på markedet, før de er blevet testet grundigt og ofte også afprøvet i testhuse flere steder i Norden. Vi er derfor sikre på, at Panasonics løsninger lever op til dine krav og behov – og leverer de forventede resultater i et til tider udfordrende og hårdt klima.

* SCOP værdien fortæller, hvor god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger 1kW strøm på at producere 1kW varme. Har varmepumpen så en SCOP værdi på 4 betyder det, at varmepumpen bruger 1kW strøm på at producere 4 kW varme.
Det betyder, at varmepumpen i gennemsnit er 4 gange så energieffektiv som en traditionel el-radiator.

Se PDF for yderligere information

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System