Login Søg

Loewe Bild 3.55 bild355

Udgået Produkter Loewe Bild 3.55 OLED er et smukt og veldesignet TV i flot forarbejdning og med første klasses materialer. Betjeningen er simpel og intuitiv, og billedkvaliteten er i absolut topklasse. Loewe Bild 3.55 har 2 tunere og graphite grey farvet højttalerstof foran den indbyggede soundbar med Mimi Defined
Bild 3.55
bild355
bild355
bild355
bild355
bild355
PRIS DKK 27.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 27.999,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: bild355
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

OLED: Magiske pixels

På trods af skærmstørrelser på 55" og 65", er paneltykkelsen stadig kun 4,6 mm, og det giver et lettere og mere elegant udtryk. State-of-the-art OLED teknologi, genereret af millioner af selv-lysende pixels giver en dybde og troværdighed i billedet, som kun en OLED-skærm kan. Billederne er levende og autentiske, og hurtige bevægelser sker med forrygende skarphed.
Dolby Vision, HDR10 og HLG er understøttet, og i kombination med det store farvespekter og HDR ved brug fra f.eks. en 4K Ultra HD Blu-ray afspiller opleves en billedkvalitet på et uhørt højt niveau med ultrafine detaljer og et unikt sortniveau. Det giver et autentisk og realistisk billede som man kan nyde time efter time, og dag efter dag.

Lyd der fylder hele rummet....

Det kraftige 2x40 watt lydsystem som består af to 2-vejs højttalere med indbyggede bas-moduler og pakket ind i et akustisk stof der lader al lyden komme ud uden at man kan se teknikken bag, sørger for en god lydoplevelse som ligger langt over hvad der er det normale kendetegn ved fladskærme - nemlig tynd lyd.

Se og hør tydeligere. Med Loewe

Takket være de integrerede front soundbars, kan du nyde imponerende lydoplevelser derhjemme, og alligevel vil hver enkelt person opleve denne lydstyrke forskelligt. Den intelligente teknologi fra Mimi Defined ™ sikrer nu den ideelle lyd til dine personlige hørebehov. Resultatet: lyddiversitet og balance vækkes til live. Hver eneste detalje af en lydoptagelse bliver mærkbar og tale mere forståelig, mens lyden bliver klarere og varmere - og alt dette med en betydelig reduktion i lydstyrken.

Loewe's typiske fremadrettede soundbar kan skjule op til seks højttalere og et basreflexsystem. Dette gør den nye Mimi Defined ™ -funktion, og dermed den enkeltes tv-oplevelse, endnu mere detaljeret og imponerende.
 
Mimi Defined ™ intelligente teknologi analyserer lydmaterialet i realtid og tilpasser det til din individuelle høreevne. Baseret på din høreprofil kan alle detaljer høres og opleves igen og igen; og gør lyden - ved lavere lydstyrke - klarere og mere afbalanceret.

TV´et kan yderligere benyttes sammen med et matchende Loewe-hjemmebio system hvor man kan få den fulde surround-oplevelse.

Intuitiv betjening

Et Loewe-tv er betjeningsvenligt og let at have med at gøre i dagligdagen. Den elegante fjernbetjening i aluminium, ligger godt i hånden og er logisk udlagt så alle de vigtige funktioner er indenfor en fingers rækkevidde.
Der er integreret internet-radio og mulighed for at streame til tv´et. Så det kan også benyttes til at spille musik uden at tv´et kører, og med det gode lydsystem indbygget, er det en oplagt mulighed på steder hvor der måske ikke er plads til ekstra højttalere.
Tv´et står på en elegant fod i aluminium, og giver muligheden for at kunne dreje tv´et hvis det står på et bord.
Energimærke
Specifikationer

Opløsning 3840 x 2160

Display Teknologi OLED 4K

Lysstyrke (max) 750 lumen

Digital tuner DVB-T2 / DVB-C/ DVB-S2

Udgangseffekt 2 x 40 watt (8 ohm)

HDR Dolby Vision / HDR 10/ HLG)

Electronisk Program Guide ja

Tekst-tv ja

Digital Link HDMI (CEC), ARC, HDCP 2.2

Hotel Mode ja

USB-optagelse ja

Netværk ja, trådløst/kabel

Kortlæser ja

USB-tilslutning 3 stk. (1 stk. 3.0)

Digital udgang ja

Analog udgang ja

HDMI 4 stk. (1 ARC)

Strømforbrug 148 watt/0,5 watt standby (10 watt med hurtig start).

Vægt 20,6 kilo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System