Login

Montering

Billed tekst

Montering fra Lyd og Billed

Hos Lyd og Billed tilbyder vi levering og montering af jeres ny-indkøb. Vi har 2 professionelle og erfarne montører, der kan klare opgaverne præcist som I ønsker det udført.

Custom-installation og netværk

Vi har mange års erfaring med monteringer både hos private men også hos mange forskellige erhverv, såsom institutioner, kontorer, kirker/sognegårde, cafeer, restauranter og sportshaller og ridehaller. Ud over dette er vi også certificerede installatører af Canal Digital, Viasat og Boxer TV, og sammen med dette kan vi også klare levering og montering af Panasonic luft til luft varmepumper, der selvfølgelig også kan køle.

I disse installationer klarer vi alle praktiske ting og varetager naturligvis leveringen af de nødvendige produkter og hjælpemidler i forhold til kabeltræk, opsætning af wi-fi netværk og TV-installationer med antenneforstærkere o.s.v. Vi har et stort udvalg af vægbeslag til TV både tæt til væg og beslag med dreje og tilt funktion samt beslag til loftmontering. Alt i vores antennesortiment er Yousee og Stofa godkendt, så du kan være sikker på, at det lever op til tidens krav.

Indbyggede og skjulte løsninger

Hos Lyd og Billed har vi mange muligheder som inkluderer skjulte løsninger, hvilket betyder indbygningshøjttalere til loft eller væg, skjulte forstærkere og totalintegration i hjemmet, således at I får den gode lyd og billedeoplevelse, men uden synlige kabler, højttalere og teknik. 

Står du med et nybyggeri, et renoveringsprojekt eller lignende, og har overvejet diverse løsninger, så kontakt os og lad os guide dig i den rigtige retning, uanset om det er en lille, simpel løsning, eller en komplet hjemmebio med både indbygnings- og onwall-højttalere.

Rigtige hi-fi anlæg og pladespillere

Går du med tankerne om at investere i et nyt hi-fi anlæg, er det med over 30 års erfaring i butikken, også en spidskompetence i forhold til at finde den optimale løsning. Vi kan vejlede omkring det oplagte kabelvalg og de optimale sammensætninger mellem forstærkere, højttalere og signalkilder. Vi tilbyder også opjustering og/eller udskiftning af pick-up på din gamle eller nye pladespiller, og kan vejlede omkring optimal placering og korrekt valg af udstyr i forhold til størrelsen på rummet og indretningen.

Vi tilbyder nogle af markedets bedste produkter fra mærker som Yamaha, Elac, Onkyo, Rotel, Bose, Piega, Simaudio, Arcam, Audio Physic, Scansonic HD og mange flere, og fælles for dem alle er, at de har produkter der tilgodeser ethvert behov og krav. Vi har derfor store muligheder for finde lige præcist det, der matcher krav og ønsker.

Hjemmebiograf

Er drømmen at få din egen hjemmebiograf, så har vi mange muligheder for at sammensætte lige den rigtige løsning for dig. Det kan være en god blanding af både skjult og synligt - let eller tungt, og med et bredt udvalg af nogle af markedets bedste fladskærme fra Panasonic, surroundreceivere fra Yamaha og Onkyo og højttalere fra bl.a. Elac, Piega, Audio Physic, Bose og Scansonic HD, kan vi lave det helt rigtige system til dig.

Går du og drømmer om at tilføje en projektor til hjemmebiografen for at få den helt rigtige stemning, og det helt store billede, så klarer vi også det, sammen med lærreder i topkvalitet.

Hjælp og assistance?

Vi følger projekterne til ende, og er altid med på sidelinien ved supportspørgsmål også hvis det hele pludselig strejker.

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at sende en lille beskrivelse af dine tanker og ideer, og så ser vi om ikke enderne kan mødes med en løsning, der passer perfekt i din vision.