Login Søg

Elac Discovery Z3 demo model discoveryz3

Elac Multirum Discovery Z3 er Elacs første streaminghøjttaler til Discovery-systemet, og med betjening gennem Roon-app´en er der lagt op til en ny streaming-oplevelse
-45%
Discovery Z3 demo model
discoveryz3
Spar: DKK 2.501,00 Vejl. DKK 5.500,00
PRIS DKK 2.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 2.999,00
Lagerstatus: Få på lager
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: discoveryz3
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

STÅR I BUTIKKEN TIL DEMO!! LEVERINGSTID PÅ NYE ORDRER DA MODELLEN KUN LIGE ER KOMMET!

ELAC Discovery Z3 er en ny streaming-højttaler som er første udvidelse til Discovery-systemet.

Der er indbygget 140 watt forstærkning til enhederne, som holdes i et jerngreb. De speciallavede enheder er alle udviklet af Elac, og kabinettet er specielt afstemt og bygget af en kombination af træ, plastik og jern. Afstemningen af systemet er medvirkende til at højttaleren lyder markant større end den i virkeligheden er.

Selve betjeningen igennem Elacs app samt i Roon-styringen, er simpel og ekstremt intuitiv da Roon tilpasser sig brugerens betjening, og ud fra det genererer musikforslag og playlister ud fra det musik, der typisk lyttes til.

Z3 kan benyttes med Bluetooth og Spotify Connect og igennem Roon kan også Tidal og andre tjenester "håndteres". Det helt unikke med Z3´s egen app, er at Z3 kan indgå i et system med konkurrerende løsninger fra Sonos, Heos og Bluesound som den første i verden. Flere systemer bliver stille og roligt tilføjet.

Med den indbyggede medieserver-funktion er musikken på din USB-harddisk eller NAS ligeledes implementeret, og det er muligt at mikse playlister med musik fra både tjenester og fra lokale kilder uden at der opstår forsinkelse pga indeksering og lignende.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Forstærkning 50 Watt pr basenhed, 20 Watt til hver diskant, 140 watt totalt

Enheder Dobbelt 4" Aramid-Fiber basser med ventileret polstykke, 2 stk. 1" softdome diskant, dobbelt 4" passive basenheder

Trådløs tilslutning Wi-Fi, Bluetooth

Indgang 3,5 mm minijack

Dimensioner (B x H x D) 27,9 x 12,7 x 19 cm

Vægt 4 kilo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System