Login

SACKit

Invalid length parameter passed to the RIGHT function.
Om SACKit

Hos Lyd & Billede har vi et stort udvalg af højtalere og hovedtelefoner fra SACKit. SACKit har siden deres grundlæggelse i 2012 stormet frem inden for livsstilsprodukter. Inden for de seneste år har brandet dog satset stort på de elektroniske produkter, hvor især højttalerne og høretelefonerne er blevet yderst populære i ind- og udland.

SACKits produkter er alle skabt ud fra principper om funktionalitet, høj kvalitet og holdbarhed. Du går derfor ikke galt i byen, når du investerer i Hi-Fi produkter fra SACKit.

Højttalere og hovedtelefoner fra SACKit

Fælles for højttalerne og hovedtelefonerne fra SACKit er det danske design, som skinner virkelig skinner igennem. Med alt fra bluetooth højtalere til trådløse høretelefoner finder du i vores udvalg nogle af de bedste varer fra SACKit. Med populære højttalere som WOOFit GO, WOOFit Dab+ og MOVEit Bluetooth finder du med sikkerhed en højtaler til netop dine behov. Du finder også hovedtelefoner/høretelefoner fra SACKit, som er yderst populære, når du er on-the-go eller dyrker fitness m.v.

Produkterne er alle fremstillet i et skandinavisk design, hvor de rene linjer og enkeltheden er i fokus. Fælles for SACKits udvalg er, at de alle matcher det moderne hjem - hvilket også er gældende for deres højttalere og hovedtelefoner.

God lyd i hjemmet og on-the-go

Med SACKit finder du blandt andet en lækker bluetooth højtaler til hjemmet, så du kan lytte til din yndlingsmusik, mens du gør rent, har gæster eller blot skal slappe af. Højtalere fra SACKit giver dig en minimalistisk løsning, som passer perfekt ind i det moderne hjem. 

Ønsker du derimod at lukke dig selv fra omverdenen, kan WOOFit med den indbyggede støjreduktion afskærme dig fra dagligdagens larm. 

Hos Lyd & Billede holder vi os løbende opdateret i forhold til nye produkter fra SACKit, da både lyden og designet lever op til vores krav om kvalitet og design.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om produkterne fra SACKit, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 29 40 21. Du er også velkommen i vores fysiske butik i Vodskov, hvis du ønsker at teste vores produkter fra SACKit. Vi giver gerne gode råd og anbefalinger med, hvis dette ønskes.

Få derfor del i de mange glæder, som dette brand tilbyder til særdeles konkurrencedygtige priser. Om du ønsker en ny højtaler til hjemmet eller in-ears til træningen, har vi hos Lyd & Billede med sikkerhed et produkt til dig.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System