Login Søg

Arcam

A&R Cambridge Ltd (Arcam) er en engelsk producent af hi-fi udstyr. De ligger i Cambridgeshire og startede i 1976. Folkene bag var en gruppe studerende på ingeniør og videnskabs studiet på Cambridge Universitete.<br><br>Målet var at lave kvalitetsprodukter i et prisleje hvor alle kunne være med, og deres første integrerede forstærker var et hit der kom til at sælge meget mere end man havde budgetteret med.<br><br>I dag er Arcam en del af den amerikanske Harman-koncern. Mærket er dog stadig engelsk og al udvikling foregår i England. Sortimentet i dag er relativt bredt, og 2-kanal har klart fokus, selvom Arcam også har et stærkt udvalg af produkter til hjemmebiografen.<br><br>Lyden er kendetegnet som klassisk engelsk med fokus på varme, musikalitet og autentisk klang som ikke bliver lyttetrættende i længden. Der er virkelig meget vellyd for pengene, og produkterne er enkle at betjene og klassiske i udseendet.
Filtrer

Vælg kategori

Vælg pris

Invalid length parameter passed to the RIGHT function.
Om Arcam

A&R Cambridge Ltd (Arcam) er en engelsk producent af hi-fi udstyr. De ligger i Cambridgeshire og startede i 1976. Folkene bag var en gruppe studerende på ingeniør- og videnskabs studiet på Cambridge University.

Målet var at lave kvalitetsprodukter i et prisleje hvor alle kunne være med, og deres første integrerede forstærker var et hit der kom til at sælge meget mere end man havde budgetteret med.

I dag er Arcam en del af den amerikanske Harman-koncern. Mærket er dog stadig engelsk og al udvikling foregår i England. Sortimentet i dag er relativt bredt, og 2-kanal har klart fokus, selvom Arcam også har et stærkt udvalg af produkter til hjemmebiografen.

Lyden er kendetegnet som klassisk engelsk med fokus på varme, musikalitet og autentisk klang som ikke bliver lyttetrættende i længden. Der er virkelig meget vellyd for pengene, og produkterne er enkle at betjene og klassiske i udseendet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System