Login Søg

Bose SoundTouch 300 kombi soundtouch300kombi

Udgået Produkter Boses populære Soundtouch 300 soundbar og den matchende Acoustimass 300 subwoofer. Stor og fyldig lyd fra et elegant design.
SoundTouch 300 kombi
soundtouch300kombi
PRIS DKK 11.998,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 11.998,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: soundtouch300kombi
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Du ønsker den bedste lyd. Derfor udviklede Bose den bedste soundbar

Mange mennesker anser soundbars for at være en almindelig løsning til en pladsbesparende hjemmebiograf. Men Bose satser ikke på det "almindelige".
SoundTouch 300 soundbaren leverer den bedste ydelse, rummelighed og bas, der fås fra en enkeltstående soundbar af denne størrelse. Hver kubikcentimeter er fyldt med teknologier, der bringer det bedste frem i alt, hvad du lytter til eller ser. Specialfremstillede drivere, patenteret QuietPort- og PhaseGuide-teknologi ... og følelsen af at høre lyd, hvor der ikke er nogen højttalere. Det giver alt sammen en førsteklasses lydoplevelse til al din underholdning.

Slankt design
Udviklet til at give fyldig og rummelig lyd
Glas og metalgitter af høj kvalitet
Musikstreaming via Bluetooth® med NFC-parring og Wi-Fi® 
Tilføj valgfrit trådløst basmodul og surroundhøjttalere
ADAPTiQ®-lydkalibrering
HDMI®-tilslutning med 4K-overførsel og mere
Universalfjernbetjening
SoundTouch®-app til betjening af din musik
Én nem tilslutning til dit tv

... og den ser lige så godt ud, som den lyder

Den er et udtryk for dygtigt håndværk. Denne slanke trådløse soundbar har en plade på toppen fremstillet i førsteklasses glas og et omsluttende perforeret metalgitter, der er virkelig iøjnefaldende. Og tænk ikke nærmere over den hærdede glasplade. Den er så stærk som aluminium af samme tykkelse – men meget flottere.

Mindre besvær, mere musik

Med SoundTouch 300 højttaleren tænkte Bose meget over ikke at skulle tænke for meget. Og det rækker langt videre end dens hjemmebiograf-performance. Når det kommer til at nyde din musik, kan du lytte på lige den måde, du vil, uden at skulle belymre dig om, hvilken teknologi der er bedst. Med denne højttaler kan du afspille musik direkte fra en telefon eller tablet med Bluetooth® eller slutte højttaleren til dit Wi-Fi®-netværk for øjeblikkelig afspilning uden at bruge din telefon.

SoundTouch-app

SoundTouch-højttalere er lavet til at vokse med dig. Når du har én, kan du tilføje flere når som helst. De arbejder perfekt sammen. Så din musik følger med dig, når du går fra rum til rum. Den gratis SoundTouch-app giver dig endnu bedre betjening af din SoundTouch 300 soundbar – faktisk af ethvert SoundTouch-produkt – fra en smartphone eller tablet. Brug den til at gennemse musik, og betjene musikken i hele hjemmet. Start streaming øjeblikkeligt, eller brug appen til at tilpasse forudindstillingerne med din foretrukne musik og radiostationer.

Vil du fyre lidt mere op for lyden? Tilføj mere

Når du første gang hører SoundTouch 300 soundbaren, forstår du, hvorfor Bose har brugt næsten 10 år på at perfektionere de teknologier, der virkelig får den til at synge. Men du kan få mere, når som helst. Du skal bare tilføje et Acoustimass 300 trådløst basmodul. Det er forskellen mellem at høre bas og mærke torden. Endnu mere? Kombiner det med Virtually Invisible 300 trådløse surroundhøjttalere for at få komplet surroundsound.

Læs mere om Soundtouch 300 her

Tordnende bas. Trådløs tilslutning

Elsker du din nye Bose SoundTouch 300 soundbar, men vil du gerne have endnu mere kraft? Tilføj Acoustimass 300 trådløst basmodul – og oplev forskellen mellem at høre bas og mærke torden. Dette Acoustimass-modul er designet specifikt til SoundTouch 300 soundbaren og er det bedste basmodul, Bose nogensinde har udviklet til nogen af deres hjemmebiografsystemer. Faktisk er det den bedste performance, du kan få med en subwoofer af denne størrelse. Den opretter trådløs forbindelse til soundbaren og giver en mere intens oplevelse af alt, hvad du hører eller ser.

En stærk demonstration af lyd og stil

Med sin elegante glasplade leverer det trådløse Acoustimass 300-modul et sofistikeret look, du ikke finder blandt typiske subwoofere eller hjemmebiografudstyr. Selvfølgelig er det her ikke noget typisk udstyr. Denne nydesignede subwoofer leverer et dynamisk basområde ved hjælp af kraftfulde drivere og en rigeligt dimensioneret port med QuietPort-teknologi, der stort set eliminerer forvrængning.

Gør pakken komplet

Tilføjelsen af Acoustimass 300 modulet til din SoundTouch 300 soundbar er en kæmpe gevinst for din hjemmebiografoplevelse. Det er endnu mere imponerende, når man tænker på modulets kompakte størrelse. Men det er ikke det eneste kompakte tilvalg, vi har. Virtually Invisible 300 trådløse surroundhøjttalere kan gøre pakken komplet og give en helstøbt surroundsound-oplevelse. Ligesom Acoustimass-modulet har de en trådløs rækkevidde på 9 meter. "De er mindre end 10 cm høje og falder fint i ét med rummet.

Læs mere om Acoustimass 300 her

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Se specifikationer under modellernes respektive sider

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System