Login Søg

Bose SoundSport Free soundsport-free

Udgået Produkter In-Ear hovedtelefon med Bluetooth. Få klar, kraftfuld lyd fra Boses første ægte trådløse In-Ear hovedtelefon. SoundSport Free er udviklet til at blive siddende og føles behagelige. Bose har pakket dem med teknologi, så du både får bedst mulige lyd og den bedste komfort.
SoundSport Free
soundsport-free
soundsport-free
soundsport-free
soundsport-free
soundsport-free
PRIS DKK 1.695,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.695,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: soundsport-free
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

In-Ear design i topklasse

Når det kommer til teknologien inde i disse øretelefoner, har vi fokuseret på hver eneste lille detalje – fra tuning af kredsløbene for forbedret lyd til finjustering af antennens placering for at få maksimal Bluetooth®-signalstyrke. Resultatet? Hovedtelefoner, der spiller ensartet og klart, uanset om din telefon er i hånden, i lommen, spændt fast på din arm eller sidder oven på løbebåndet … og der er ikke et eneste kabel involveret.

In-Ear hovedtelefoner, der skiller sig ud, men bliver siddende

Disse hovedtelefoner har en uovertruffen kombination af komfort og stabilitet. Det skyldes, at vi har udviklet mundstykket på vores StayHear+ sportsørepropper til at fordele kontakten jævnt i øret, mens vingen naturligt følger ørets øverste kant. De falder ikke ud og bliver siddende behageligt. Og du kan fokusere på at nå nye højder i din træning.

Topkraft til en toppræstation

Det tager mange år for en atlet at præstere bedre. Det samme er tilfældet med udvikling af lydkvaliteten i hovedtelefoner. Og vi har arbejdet på det i årtier. Volumenoptimeret EQ og Bose digital signalbehandling får musikken til at lyde fyldig og afbalanceret ved enhver lydstyrke. Uanset hvor proppet træningscenteret er, så holder din afspilningsliste dig fyldt med energi.

Sved. Uden bekymring

Vand og hovedtelefoner er som regel ikke en god kombination. Men vi har fundet en måde at få det til at fungere på. Ved hjælp af et vandafvisende net i de åbne porte kan vi holde det indvendige tørt og fuldt funktionsdygtigt. Disse øretelefoner er ikke bange for sved eller regn – så nu kan lidt udfordrende vejr ikke være en undskyldning for at springe træningen over.

Meget mere end et etui

Med en enkelt opladning kan hovedtelefonerne spille i op til fem timer – længe nok til at levere musik til de fleste træninger. Og når du er færdig, skal du blot placere dem i etuiet, så de kan oplade. Det beskytter dem og giver yderligere to fulde opladninger (eller op til 10 timers batterilevetid) for at holde dem klar til brug igen. Desuden giver en hurtig 15 minutters opladning dig 45 minutters batteritid.

Find dine hovedtelefoner

Har du mistet en øretelefon? Vi har løsningen. Bose Connect-appen hjælper dig med at finde dem, hvis de bliver væk. Men det er kun begyndelsen. Du kan nemt administrere alle dine Bluetooth-forbindelser og skifte mellem enheder, når som helst. Connect-appen giver dig også softwareopdateringer og produkttips, og du kan tilpasse indstillingerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Kan SoundSport Free trådløse hovedtelefoner bruges til at levere lyd til video, f.eks. hvis jeg vil se en film på en tablet?

Ja. Men kvaliteten af oplevelsen – især synkronisering mellem lyd og billede – kan blive påvirket. Ægte trådløse hovedtelefoner er underlagt en forsinkelse mellem lyd og billede. Forsinkelsen kan variere afhængigt af enhed, operativsystem, apps, cloud-baseret indhold, netværksinfrastruktur og hovedtelefoner.

Er SoundSport Free trådløse hovedtelefoner vandtætte?

Nej. SoundSport Free trådløse hovedtelefoner er designet til at være robuste nok til at modstå sved og fugt. De er ikke beregnet til nedsænkning i vand i længere tid ad gangen, f.eks. ved svømning.

Er det muligt at modtage opkald med SoundSport Free trådløse hovedtelefoner?

Ja. SoundSport Free hovedtelefoner har et indbygget dobbelt mikrofonsystem på højre øretelefon, der gør det muligt at benytte dem under opkald, når de er forbundet til en smartphone, der understøtter Bluetooth® HFP-profilen. Opkaldslyden kan høres i den højre øretelefon. Udover de traditionelle opkald kan hovedtelefonerne fungere sammen med mange apps, der bruger VoIP (Voice over Internet Protocol), som f.eks. Skype eller FaceTime.

Hvordan parrer jeg SoundSport Free trådløse hovedtelefoner med min mobilenhed?

Når øretelefonerne fjernes fra etuiet første gang, vil de automatisk gå i tilstanden synlig og kan registreres fra din mobilenhed.

For at tilslutte din enhed og lære mere om funktioner, skal du downloade Bose Connect-appen for at afslutte tilslutningsprocessen. Hvis du ikke har Bose Connect-appen, skal du følge anvisningerne i smartphonens Bluetooth-menu for at tilslutte hovedtelefonerne. Når forbindelsen er etableret, lyser LED-indikatoren for Bluetooth hvidt på begge øretelefoner. For at tilslutte flere enheder, skal du trykke og holde på Bluetooth-knappen, som er placeret på venstre øretelefon, indtil LED-indikatoren for Bluetooth lyser blåt, eller du hører stemmemeddelelsen "Klar til tilslutning" i den højre øretelefon. Følg derefter anvisningerne i Bose Connect-appen for at afslutte parringen.

Hvad er rækkevidden for SoundSport Free trådløse hovedtelefoner?

SoundSport Free hovedtelefoner tilsluttes til kildeenheden ved hjælp af højre øretelefon. Så længe højre øretelefon og enheden er inden for 9 m fra hinanden, kan den højre øretelefon afspille lyd fra kildeenheden. Venstre øretelefon opretholder forbindelsen til højre øretelefon, så længe den er ude af etuiet, opladet og inden for 9 m fra højre øretelefon. Denne rækkevidde kan blive reduceret af fysiske forhindringer, såsom vægge, døre eller af forstyrrelser fra andre elektroniske enheder. Generelt kan rækkevidden for SoundSport Free trådløse hovedtelefoner beskrives som det rum, brugeren opholder sig i, plus det tilstødende rum.

Hvordan oplader jeg SoundSport Free trådløse hovedtelefoner?

SoundSport Free hovedtelefoner oplades ved at placere dem i det medfølgende opladningsetui. Hvis etuiet har strøm, oplader det automatisk øretelefonerne. Øretelefonerne oplader, når lysdioderne på etuiet blinker. En fuld opladning af hovedtelefonerne tager op til 2 timer. Når de er fuldt opladet, lyser batteriindikatoren konstant og slukker på et tidspunkt. Hvis etuiet er løbet tør for strøm, skal du tilslutte det medfølgende kabel til etuiet og sætte den anden ende i en USB-port på en computer eller i en vægoplader (sælges separat).

Hvad er batterilevetiden for SoundSport Free trådløse hovedtelefoner?

SoundSport Free trådløse hovedtelefoner har op til 5 timers batterilevetid. Batteriets levetid er defineret som det antal timer, som fuldt opladede hovedtelefoner kan bruges aktivt, mens du lytter til musik eller foretager et telefonopkald. Det medfølgende opladningsetui kan give øretelefonerne 2 fulde opladninger ekstra, så du får op til 10 ekstra timers afspilningstid.

Kan jeg oplade SoundSport Free trådløse hovedtelefoner fra min pc/bærbare computer?

Ja. SoundSport Free trådløse hovedtelefoner leveres med et USB-kabel, som opladningsetuiet kan oplades med fra en pc eller bærbar computer. Bemærk, at pc'en eller den bærbare computer skal være tændt og aktiv for at kunne oplade via USB. Øretelefonerne skal placeres i etuiet for at oplade dem.

Kan man lytte til musik, når batteriet løber tør?

Nej. SoundSport Free trådløse hovedtelefoner kan ikke afspille musik, når batteriet er helt afladet.

Kan man hurtigt oplade batteriet?

Ja. Hvis batteriet er afladet, kan en hurtig opladning på 15 minutter give ca. 45 minutters spilletid.

Hvad gør knapperne på den højre øretelefon?

Den store midterste knap er multifunktionsknappen. Den starter afspil/pause og andre betjeningsfunktioner til videoer og musik, besvarer og afslutter opkald og giver også adgang til telefonens Siri eller din Google Assistant. Knapperne på hver side af multifunktionsknappen er lydstyrkeknapperne +/-. De giver dig mulighed for nemt at justere lydstyrken.

Hvordan er StayHear+ sportsørepropperne, som leveres med SoundSport Free trådløse hovedtelefoner, forskellige fra de originale StayHear ørepropper?

StayHear+ sportsøreproppen er lavet af samme bløde silikonemateriale som de oprindelige StayHear ørepropper, men de benytter en unik paraplyform til at skabe en skånsom forsegling ved indgangen til øregangen, hvilket forbedrer lydkvaliteten.

Hvordan skelner jeg mellem størrelserne på StayHear+ sportsørepropperne?

StayHear+ sportsørepropperne er farvekodet. En lille farvet ring inden i hver øreprop angiver dens størrelse.
Hvid = Small
Grå = Medium
Sort = Large

Hvordan fjernes og udskiftes StayHear+ sportsørepropperne på øretelefonerne?

Hold om hovedtelefonens stilk, tag forsigtigt fat i den påsatte StayHear+ sportsøreprop, og træk den væk fra hovedtelefonen. Forsigtig: Tag fat om StayHear+ sportsøreproppens bund for at forhindre, at den går i stykker. Træk ikke i øreproppens vinge.

Fungerer SoundSport Free trådløse hovedtelefoner sammen med stemmegenkendelses-apps?

Ja. Når multifunktionsknappen holdes nede i et sekund, aktiveres stemmegenkendelse på mobilenheder, der understøtter denne funktion.

Vil SoundSport Free trådløse hovedtelefoner neutralisere støj på et fly?

Nej. SoundSport Free hovedtelefoner anvender ikke støjreducerende teknologi. Til støjreduktion tilbyder Bose QuietComfort og QuietControl hovedtelefoner.

Hvordan rengør jeg mine SoundSport Free trådløse hovedtelefoner?

SoundSport Free hovedtelefoner skal rengøres efter hver brug ved forsigtigt at tørre øreindsatserne. Sørg for, at der ikke kommer fugt ind i hovedtelefonerne gennem portene. Sørg desuden for, at der ikke kommer snavs ind i portene. Blæs ikke luft i eller støvsug portene eller mundstykket.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Mål

Hovedtelefoner

Højde 3,12 cm

Bredde 2,5 cm

Dybde 3 cm

Vægt 15 g hver

Etui

Højde 3,75 cm

Bredde 10 cm

4,75 cm D

Vægt 80 g

Yderligere oplysninger

Genopladeligt litium-ion-batteri

Opladningstid 2 timer

Batterilevetid 5 timer ved fuld opladning

HVAD ER DER I KASSEN?

SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

Transportabelt opladeretui

3 størrelser af StayHear+ sportsørepropper

USB-kabel

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System