Login Søg

Bose Quietcomfort 35 ll Limited Edition quietcomfort-35-ll-le

Udgået Produkter Den vel mest populære hovedtelefon på markedet med støjreduktion og Bluetooth. Denne version er en speciel Limited Edition version som kun laves i et begrænset antal.
Quietcomfort 35 ll Limited Edition
quietcomfort-35-ll-le
quietcomfort-35-ll-le
quietcomfort-35-ll-le
quietcomfort-35-ll-le
PRIS DKK 3.149,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 3.149,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: quietcomfort-35-ll-le
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Det bedste fra Bose er blevet trådløst

Bose brugte mere end 40 års forskning på at skabe verdens bedste støjreducerende hovedtelefoner. Derefter blev Bose besatte af at gøre dem trådløse. Resultatet: QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner. Befri dig selv for kabler, og opret nemt forbindelse til dine enheder med Bluetooth®- og NFC-parring. Volumenoptimeret EQ giver dig afbalanceret lyd ved enhver lydstyrke, mens en støjafvisende dobbeltmikrofon giver klare opkald, selv i blæsende og støjende omgivelser.

Det er Boses bedste hovedtelefoner. Da Bose gjorde dem trådløse, havde de et mål: at forene Bluetooth og deres Acoustic Noise Cancelling-teknologi på en nem måde uden at gå på kompromis med den teknologi eller lyd, som Bose er kendt for. Prøv dem selv – og prøv så at leve uden.

•Brancheførende støjreduktion får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre
•Trådløs tilslutning til dine enheder via Bluetooth - og NFC-parring
•Op til 20 timers trådløs lyd pr. opladning og 40 timer kablet 
•Førsteklasses materialer gør dem lette og behagelige hele dagen
•Bose Connect-appen hjælper med at administrere parrede enheder og giver dig en personlig oplevelse

Musik lyder bedre

Støjen forsvinder, så snart du tænder for dem. Dine yndlingssange når nye højder med så fyldig og klar lyd, at det kan føles, som om du hører dem for første gang. Det er magisk for øret – men det er ikke magi. Det er den præcise placering af mikrofoner i og uden på ørekopperne. Det er patenteret elektronik, der løbende måler, sammenligner og reagerer på udefrakommende støj. Og det er den elektronik, der sender et nøjagtig lige så stort og modsatrettet signal til ørekoppernes højttalere for at reducere disse lyde. Alt sammen så du kan nyde den musik, du elsker – eller den stilhed, du har brug for.

Usædvanlig stærk batterilevetid

Mange tror, at batteriets levetid forringes med trådløse hovedtelefoner. Den tankegang har Bose ændret. Hvordan? Ved at tilpasse størrelsen af og formen på litium-ion-batteriet for at optimere pladsen i ørekoppen – helt uden at gå på kompromis med pasform og komfort. Nu kan du nyde op til 20 timers lyd, mens du bruger hovedtelefonerne trådløst, hvilket er en betydelig tidslængde for trådløse hovedtelefoner. Du får også op til 40 timers lyd ved kablet brug.

Stilhed lyder mere stille

Det elektroniske støjniveau er endnu en besættelse for os. Hovedtelefonens støjniveau er den lette susen, du måske kan høre, når du lytter i stille omgivelser. Fordi støj kan måles, finjusterede Bose løbende elektronikken i QC35 hovedtelefonerne, indtil den lette susen stort set blev umulig at høre

Førsteklasses materialer for komfort hele dagen

Materialerne spiller en rolle. Derfor er QC35 hovedbøjlen ikke bare blød, men luksuriøs. Alcantara® – det bløde materiale, der bruges af prestigefyldte internationale virksomheder til forskellige formål, f.eks. i yachter og dyre biler – giver kærkommen komfort og gør hovedbøjlen behagelig hele dagen. Ørepuderne er fremstillet af et syntetisk proteinlæder og har en silikoneliste, der giver passiv støjreduktion.

Lette og holdbare? Hvordan?

Mange tror, at lette hovedtelefoner er lavet af plastik, der nemt går i stykker. Så Bose bruger ikke plastik. Bose bruger glasfyldt nylon, der giver en let fornemmelse, men et højt niveau af holdbarhed. Disse hovedtelefoner har også en stærk finish. Rustfrit stål anvendes til hovedbøjlens fjeder og drejeled for at sikre, at hovedtelefonerne er holdbare nok til hverdagsbrug.

Nem betjening

Det er nu blevet dejligt nemt at oprette forbindelse til Bluetooth-enheder og skifte imellem dem—f.eks. fra din iPad til iPhone, når du modtager et opkald. Den gratis Bose Connect-app håndterer alle forbindelser med et intuitivt grafisk interface. Når hovedtelefonerne er parret med flere enheder, kan de skifte mellem dem automatisk, lige når du vil. Appen giver dig samtidig softwareopdateringer og produkttips og giver dig endda mulighed for at lave dine egne personlige indstillinger.

Video om Bose QuietComfort 35:

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er forskellen på QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner og QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner?

Boses QuietComfort 35 hovedtelefoner tilbyder samme uovertrufne kombination af anerkendt støjreducerende teknologi, lydkvalitet og komfortabel pasform som QuietComfort 25 hovedtelefonerne. Men QuietComfort 35 hovedtelefonerne giver trådløs Bluetooth-funktionalitet samt funktioner som dobbelt mikrofonsystem, stemmemeddelelser, intuitiv betjening og 20 timers batterilevetid. De har også fordelen ved volumenoptimeret EQ, som sikrer Bose-kvalitetslyd ved alle lydstyrker.

Hvad er NFC?

Near Field Communication (NFC) er en kortrækkende trådløs teknologi, der giver to NFC-aktiverede enheder mulighed for at kommunikere, når de er placeret tæt ved hinanden, typisk mindre end 10 cm. For QuietComfort 35 hovedtelefoner bruges NFC til at gøre Bluetooth-parring nemmere. Når en NFC-kompatibel enhed, som f.eks. en smartphone, er placeret nær hovedtelefonernes højre ørekop, parres de med enheden via Bluetooth. Når enheden placeres tæt på ørekoppen for anden gang, ophæves parringen med hovedtelefonerne.

Er det muligt at modtage opkald med QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner?

Ja. QuietComfort 35 har et dobbelt mikrofonsystem, der gør det muligt at benytte dem under opkald, når de er forbundet til en smartphone, der understøtter Bluetooth HFP-profilen. Udover de traditionelle opkald kan hovedtelefonerne fungere sammen med mange apps, der bruger VoIP (Voice over Internet Protocol), som f.eks. Skype eller FaceTime. Det dobbelte mikrofonsystem mindsker vind- og baggrundsstøj for at sikre en exceptionel oplevelse, mens du med sidetone kan høre din egen stemme, så det lyder naturligt, når du taler under et opkald.

Hvordan parrer jeg QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner med min mobilenhed?

For NFC-kompatible telefoner tændes hovedtelefonerne blot ved at skubbe tænd/sluk-knappen med tre positioner hen til den midterste position. Tryk derefter bagsiden af telefonen mod forsiden af den højre ørekop, hvor det prægede NFC-logo er, og følg meddelelsen om at acceptere en forbindelse. Hvis du ikke har en NFC-aktiveret telefon, skal du først sørge for, at hovedtelefonerne er tændt, ved at skubbe tænd/sluk-knappen hen til den midterste position. Tryk derefter tænd/sluk-knappen hen til Bluetooth-ikonet, indtil LED-indikatoren for Bluetooth blinker blåt, eller den stemmeforstærkede brugergrænseflade giver dig yderligere anvisninger. Følg nu anvisningerne i smartphonens Bluetooth-menu for at tilslutte hovedtelefonerne. Supplerende bemærkning: NFC-funktionen i iPhone 6/6 Plus muliggør kun Apple-betalingsfunktionalitet. Den faciliterer ikke parring. Benyt parringsanvisninger til telefoner, som ikke er NFC-aktiverede.

Kan QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner være forbundet til to mobilenheder samtidigt?

Ja. Multipunktteknologien gør QC35 hovedtelefoner i stand til at være tilsluttet til to enheder på samme tid – f.eks. en iPad og en smartphone. Så mens du ser en video på den tilsluttede iPad, sætter hovedtelefonerne automatisk videoen på pause for at besvare et opkald fra den tilsluttede smartphone. Når opkaldet er afsluttet, skifter hovedtelefonerne tilbage til videoen på iPad'en. Bemærk, at lyden kun kan streames fra én enhed ad gangen.

Hvad er rækkevidden for QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner?

QuietComfort 35 hovedtelefoner har en rækkevidde på 10 meter fra kildeenheden, som typisk er det rum, du opholder dig i, og det tilstødende rum. Denne rækkevidde kan blive reduceret af fysiske forhindringer, såsom vægge, døre eller af forstyrrelser fra andre elektroniske enheder. Hvis dette sker, skal du bevæge dig væk fra trådløse routere eller fra mikroovne og placere dine hovedtelefoner tættere på Bluetooth-enheden.

Hvordan oplader jeg QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner?

QuietComfort 35 hovedtelefoner kan oplades ved at slutte det USB-kabel, der medfølger i kassen, til en USB-port på en computer eller en vægoplader (sælges separat). En fuld opladning af hovedtelefonerne tager op til 2.25 timer. Når de er fuldt opladet, lyser batteriindikatoren grønt.

Kan man lytte til musik, når batteriet løber tør?

Ja. Med disse hovedtelefoner kan du fortsætte med at lytte, selv når batteriet er afladet. Men uden strøm kan hverken aktiv støjreduktion eller aktiv EQ fungere.

Kan jeg oplade QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner fra min pc/bærbare computer?

Ja. QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner leveres med et USB-kabel, som de kan oplades med fra en pc eller bærbar computer. Bemærk, at pc'en eller den bærbare computer skal være tændt og aktiv for at kunne oplade via USB.

Hvad bruges de forskellige knapper på bagsiden af højre ørekop til?

Den store midterste knap er multifunktionsknappen. Den starter afspil/pause og andre betjeningsfunktioner til videoer og musik, besvarelse og afslutning af opkald og kan også aktivere stemmemeddelelser såsom Siri eller stemmeopkald. Knapperne på hver side af multifunktionsknappen er lydstyrkeknapperne +/-. De giver mulighed for nemt at justere lydstyrken med en intuitiv op/ned-bevægelse.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Mål uden kabel

Hovedtelefoner 18 cm H x 17 cm B x 8,1 cm D (0,31 kg)

Kabel kun til lyd 1,2 m

USB-kabel 30,5 cm

Inkluderede varer QC35 hovedtelefoner. Lydkabel til kablet forbindelse. USB-kabel. Etui

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System