Login Søg

Bose Smart Speaker 300 home-speaker-300sl

Udgået Produkter Bose Smart Speaker 300 er en del af Boses smart speaker serie. 360 lyd i en pladsbesparende størrelse. Oplev friheden til at betjene musikken på din egen måde ? med et enkelt tryk på forudindstillingerne på toppen på toppen eller via Bose Music-appen. Indbygget Wi-Fi, Bluetooth og Apple AirPlay
Smart Speaker 300
home-speaker-300sl
home-speaker-300sl
home-speaker-300sl
home-speaker-300sl
home-speaker-300sl
PRIS DKK 2.299,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 2.299,00
Forsikring: DKK 795,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: home-speaker-300sl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Bose Smart Speaker 300 leverer bas, der mærkes i hele rummet, og 360° lyd i en pladsbesparende størrelse. Oplev friheden til at betjene musikken på din egen måde. Med et tryk på forudindstillingerne øverst på højttaleren kan du afspille, stoppe eller springe numre over eller nyde en personlig oplevelse fra Bose Music-appen.

Takket værre kompatibilitet med Wi-Fi®, Bluetooth® og Apple AirPlay 2 kan du streame trådløst, hvad du vil, på præcis den måde, der passer dig bedst. Du kan browse integrerede musiktjenester som Spotify®, Amazon Music og Apple Music eller afspille, lige hvad du vil, fra din telefon eller tablet. Fremtidige software opdateringer vil åbne for nye muligheder – som integreret stemme-kontrol, når dette understøttes i landet.

Bose Smart Speaker 300 er en del af Boses serie af smarte højttalere og soundbars, der er designet til at vokse i takt med dig, så du kan nyde mere musik i flere rum. Den er lille, men kraftfuld. Skru op, og mærk forskellen. Fås i sort eller sølv.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er de vigtigste fordele ved Bose Smart Speaker 300?

Bose Smart Speaker 300 leverer bas, der mærkes i hele rummet, og 360°-lyd i en pladsbesparende størrelse. Du har friheden til at betjene musikken på din egen måde – ved et tryk på knapperne på toppen eller ved hjælp af Bose Music-appen. Desuden vil fremtidige softwareopdateringer tilføje nye funktioner.

Hvordan klarer Bose Smart Speaker 300 sig sammenlignet med Bose Home Speaker 500?

Bose Smart Speaker 300 er en kompakt, smarthøjttaler med usædvanligt kraftfuld 360°-lyd. Bose Smart Speaker 500 er vores bedste smarthøjttaler – en større højttaler med stereolyd rettet mod venstre og højre for at producere den bredeste lyd for en smarthøjttaler. Smart Speaker 500 har også en LCD-skærm, så du kan se, hvad der afspilles.

Hvilke kilder kan jeg afspille musik fra?

Bose Smart Speaker 300 kan afspille musik direkte fra musikstreamingtjenester via Wi-Fi® eller via Bose Music-appen. Bose Smart Speaker 300 har også Bluetooth®-funktionalitet og et 3,5 mm standard AUX-linjeindgangstik. Derudover kan du afspille musik på Bose Smart Speaker 300 fra Spotify®-appen på en smartphone, tablet eller computer ved hjælp af Spotify® Connect og fra en Apple-enhed via Apple AirPlay 2-kompatibilitet til streaming af indhold som Apple Music.

Kan jeg bruge Bose Smart Speaker 300 uden Wi-Fi?

Ja. Selvom Wi-Fi er påkrævet for at få direkte adgang til musiktjenester, kan du stadig bruge Bose Smart Speaker 300 via Bluetooth eller aux-indgang uden at tilslutte den til Wi-Fi.

Hvordan kan jeg indstille forudindstillingsknapperne på Bose Smart Speaker 300?

Du kan trykke og holde nede på en forudindstillingsknap på højttaleren for at gemme den aktuelle station/afspilningsliste som en forudindstilling. Eller du kan indstille en forudindstilling via Bose Music-appen.

Har Bose Smart Speaker 300 indbygget Wi-Fi?

Ja. Højttaleren bruger Wi-Fi-standarden 802.11ac.

Har Bose Smart Speaker 300 indbygget Bluetooth?

Ja. Bluetooth gør det nemt for alle at tilslutte en smartphone eller en anden enhed til Bose Smart Speaker 300 på en velkendt måde og giver dig fleksibilitet til at afspille lyd fra enhver kilde, som f.eks. en YouTube-video eller en optagelse, der er gemt på en telefon eller bærbar computer.

Har Bose Smart Speaker 300 et batteri til bærbar brug?

Nej. Højttaleren skal tilsluttes en stikkontakt for at fungere.

Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth-enhed til Bose Smart Speaker 300?

Hvis du vil sætte højttaleren i Bluetooth-parringstilstand, skal du trykke på Bluetooth-kildeknappen på højttaleren og holde den nede i flere sekunder (lysbjælken begynder at blinke blåt). Gå derefter til din mobilenheds Bluetooth-indstillinger, kontrollér, at den er tilgængelig for tilslutning, og vælg Bose Smart Speaker 300 på listen. Når du første gang har parret til en Bluetooth-enhed, kan du blot trykke på Bluetooth-knappen på højttaleren én gang for at oprette forbindelse til den senest tilsluttede enhed igen. Du kan også nemt tilslutte tidligere tilsluttede mobilenheder fra deres side med Bluetooth-indstillinger, og du kan bruge Bose Music-appen til at oprette forbindelse til eller administrere listen over parrede enheder på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan også bruge Bose Music-appen til at sætte din højttaler i Bluetooth-parringstilstand ved at vælge Bluetooth som højttalens kilde i appen. Gå derefter til din mobilenheds Bluetooth-indstillinger, og vælg Bose Smart Speaker 300 fra listen.

Kan produktet oprette forbindelse til mere end én Bluetooth-enhed ad gangen?

Nej. Der kan kun tilsluttes én mobilenhed ad gangen til Bose Smart Speaker 300 via Bluetooth. Men det er nemt at skifte mellem enheder ved hjælp af Bose Music-appen eller Bluetooth-indstillingerne på den valgte enhed.

Kan jeg bruge Bose Smart Speaker 300 hjemme hos mine venner? Eller i et sommerhus?

Ja. Bose Smart Speaker 300 kan huske flere Wi-Fi-netværker og adgangskoder.

Hvad er den akustiske teknologi i Bose Smart Speaker 300?

Bose Smart Speaker 300 indeholder en patenteret Bose-full range-driver, der er placeret, så den affyres nedad i en akustisk deflektor. Dette design gør det muligt for højttaleren at producere utroligt jævn og rummelig 360°-lyd. Patenteret digital signalbehandling gør monohøjttaleren Bose Smart Speaker 300 i stand til at bevare og gengive mere af en optagelses originale stereolyd sammenlignet med andre monohøjttalere. Patenteret digital signalbehandling gør det også muligt for Bose Smart Speaker 300 at maksimere lydeffekten fra sin lille størrelse og producere overraskende dyb bas ved at udnytte et avanceret akustisk portdesign med Boses innovative QuietPort-teknologi.

Kan jeg bruge Bose Smart Speaker 300 som et ur eller en alarm?

Ja. Selvom Bose Smart Speaker 300 ikke har et LCD-display, der viser hvad klokken er, kan du bruge en stemmeassistent som Siri til at bede om klokken, timere og alarmer.

Hvordan justerer jeg bas og diskant?

Bas og diskant kan justeres via indstillingsmenuen i Bose Music-appen.

Kan jeg slutte Bose Smart Speaker 300 til et basmodul eller satellitsurroundhøjttalere?

Nej. Bose Bass Module 500, Bose Bass Module 700 og Bose Surround Speakers kan kun føjes til Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700.

Kan Bose Smart Speaker 300 fungere i grupper i flere rum?

Ja. Bose Smart Speaker 300 kan afspille synkroniseret i grupper i flere rum med flere Bose Smart Speaker 300-enheder eller med Bose Smart Speaker 500, Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700. Du kan dog ikke afspille synkroniseret musik i flere rum på tværs af Bose Smart Speaker 300-enheder og enten Bose SoundTouch-produkter eller produkter fra andre producenter (herunder Google eller Amazon).

Er Bose Smart Speaker 300 kompatibel med Bose SoundTouch-højttalere?

Nej. Bose Smart Speaker 300 anvender Bose Music-appen til opsætning, betjening og søgning efter musik, mens Bose SoundTouch-produkter bruger SoundTouch-appen. Bose Smart Speaker 300 fungerer synkront i grupper i flere rum med flere Bose Smart Speaker 300-enheder, med Bose Smart Speaker 500, Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700.

Hvordan klarer Bose Smart Speaker 300 sig sammenlignet med Bose SoundTouch-højttalere?

Bose Smart Speaker 300, Bose Smart Speaker 500, Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700 (og fremtidige produkter) er de nye smarthøjttalere fra Bose, som er kompatible med Bose Music-appen til opsætning og betjening af integrerede Wi-Fi-musiktjenester. Bose SoundTouch-højttalere er en bredere familie af Wi-Fi-højttalere, der giver Bose-kvalitetslyd med nem adgang til din musik. SoundTouch-produkter bruger Bose SoundTouch-appen til opsætning og betjening af integrerede Wi-Fi-musiktjenester. SoundTouch kan betjenes med tale ved hjælp af separate enheder som f.eks. Amazon Echo og Echo Dot. Hvad angår akustisk ydeevne producerer Bose Smart Speaker 300 dybere bas og 360° virkelighedstro lyd sammenlignet med SoundTouch 10 i samme størrelse.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Dimensioner

Højttaler16,1 cm H x 14,2 cm B x 10,2 cm D (0,9 kg)

HVAD ER DER I KASSEN?

Bose Smart Speaker 300

Netledning

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System