Login Søg

Bose 161 161

Udgået Produkter Disse små stereohøjttalere, der kan placeres i reoler, giver en afbalanceret stereolyd. Højttalerne kan også monteres på væggen med det medfølgende vægbeslag
161
161
PRIS DKK 1.999,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.999,00
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Præstation og alsidighed

Strømlinet design. Forbløffende ydeevne. Bose 161 højttalere er en alsidig mulighed, både når der skal lyttes til musik og film. De arbejder sammen med din stereomodtager, men kan også fungere som front- eller surroundhøjttalere i en flerkomponent hjemmebiografopsætning.

Kompakte højttalere, der forbindes til en stereo- eller hjemmebiografmodtager
Twiddler®-drivere benytter beskyttet teknologi til at skabe større luftbevægelse i et lille kabinet og frembringe nuanceret lavfrekvent lyd
Disse små stereohøjttalere, der kan placeres i reoler, giver en afbalanceret stereolyd, som udfordrer langt større stereohøjttalere. Et Articulated Array®-højttalerdesign bruger nøjagtigt placerede drivere inde i højttalerkabinettet til at levere et stort og konsistent lydfelt. Det betyder, at du får en bredere, mere jævn lyd i hele lytteområdet.

Hvis du er en hjemmebiograf-entusiast og foretrækker separate komponenter, er disse slanke højttalere også ideelle som front- eller baghøjttalere. Justerbare monteringsbeslag medfølger for at øge placeringsmulighederne i dit hjem.

Funktioner

Articulated Array®-højttalerdesign med nøjagtigt placerede drivere giver et stort og konsistent lydfelt.
Stereo Everywhere®-højttalerpræstation leverer balanceret stereolyd i et bredt område. Med disse integrerede patenterede Bose-teknologier i stereohøjttalerne, kan du nyde balanceret lyd i hele lydområdet i modsætning til konventionelle højttalere, der hovedsageligt sender lyden i en enkelt retning.
Twiddler®-drivere benytter ophavsretligt beskyttet teknologi til at skabe større luftbevægelse i et lille kabinet. De leverer den type præstation, som du ville forvente fra meget større højttalere, og gør det dermed muligt at nyde nuanceret lavfrekvent lyd fra mindre højttalere.
Kan udvides til hjemmebiograf for at levere biograflignende lyd – og et komplet hjemmebiografdesign – når du kombinerer dette produkt med en centerhøjttaler og ethvert Direct/Reflecting® højttalersystem.
Magnetisk afskærmede højttalere muliggør placering af højttalerne tæt på dit TV, uden at det forstyrrer billedkvaliteten.
Syncom® computertestet for at sikre ét af de højeste niveauer af kvalitet og pålidelighed i lydbranchen.
Justerbare beslag er inkluderet for at give lettere og mere fleksible installations- og placeringsmuligheder.

Der medfølger justerbare monteringsbeslag, der giver flere placeringsmuligheder.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

I kassen

2 højttalere

2 vægbeslag

Mål10,6 cm Højde x 28 cm Bredde x 12,7 cm Dybde

Vægt 1,5 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System