Login Søg

Bose SoundWear soundwear

Udgået Produkter Dyb, klar lyd, som smyger sig behageligt om skuldrene. SoundWear Companion højttaleren er udviklet til at holde dig forbundet med musikken, opkald og verden omkring dig. Den er spækket med teknologier, der giver dig den mest omsluttende oplevelse nogensinde og samtidig begrænser, hvad andre kan høre
SoundWear
soundwear
soundwear
soundwear
soundwear
soundwear
PRIS DKK 2.595,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 2.595,00
Denne vare kan ikke købes online, kontakt butikken
Lagerstatus: IKKE på lager (4 - 6 dages levering)
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Varenr: soundwear
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Eksklusive teknologier

Bæres behageligt om nakken, så du kan fordybe dig i musikken uden at miste forbindelsen til verden omkring dig.

Med de tre betjeningsknapper på højttaleren kan du foretage opkald, afspille og pause numre og tilgå telefonens Siri eller Google Assistant.

Afspiller op til 12 timer på en enkelt opladning med et genopladeligt litium-ion-batteri (og en hurtig 15 minutters opladning giver op til 3 timers spilletid).

Sved- og vejrbestandige med en IPX4-bedømmelse.

Har et sort cover, som kan strækkes i fire retninger (ekstra højttalercovere i grå melange, midnatsblå og mørk blomme sælges separat), og som er fremstillet til at modstå støv og statisk elektricitet.

Frie hænder. Frie ører.

Det nyeste inden for en lang række banebrydende og innovative produkter fra Bose. SoundWear Companion er en højttaler, som bæres om nakken, og som giver dig mulighed for at bevare forbindelsen til dine omgivelser, besvare opkald og meget mere. Den er fyldt med teknologier, der skaber en helt unik og omsluttende lydoplevelse, som omgiver dig med klar og fyldig lyd, mens den begrænser, hvad andre omkring dig hører. Med et komfortabelt og fleksibelt design får du bedre lyd, som du kan bære på arbejde, derhjemme eller på farten.

Hver en millimeter er designet til at levere bedre lyd.

Uanset om du afspiller musik, mens du går rundt, arbejder ved dit skrivebord eller slapper af i baghaven, vil du mærke forskellen. Digital signalbehandling kombineret med legendarisk waveguide-teknologi leverer det, som andre højttalere til at bære på kroppen ikke gør – nemlig dyb og fyldig lyd med en overraskende fyldig basgengivelse. Og de opadpegende højttalere vender præcist mod dine ører og maksimerer det, du hører, mens de minimerer det, andre hører.

Tre betjeningsknapper.

Besvar opkald, afspil eller sæt numre på pause, ændr lydstyrken, eller tilgå telefonens Siri eller Google Assistant direkte fra højttaleren. Stemmemeddelelser gør Bluetooth®-parringen til en leg. Og du kan vælge mellem vibration og meddelelser til at give dig besked om indgående opkald.

Mere end bare musik.

Med ørerne fri kan du være opmærksom på dine omgivelser, mens du lytter til musik. Men der er også andre ting, du gerne vil høre. Som f.eks. et opkald fra en ven eller en bus, der kommer susende forbi, før du træder ud på vejen. Og du kan bruge telefonens Siri eller Google Assistant til at få hurtig hjælp. SoundWear Companion lader dig være til stede i det hele – din musik, dine omgivelser og begge dele på samme tid.

Bær den hele dagen. Lyt hele dagen.

SoundWear Companion højttaleren er fleksibel, slidstærk og så behagelig, at du måske glemmer, du har den på. En bukket stålwire indkapslet i medicinsk silikone har den helt rette elasticitet til at holde formen, når den ligger på skuldrene, så du kan bære den hele dagen, uanset om du sidder, står eller går rundt. Og batteriet er lille og let og leverer op til 12 timer på en enkelt opladning (og en hurtig 15 minutters opladning giver op til 3 timers spilletid), så du kan lytte hele dagen.

Udskifteligt. Strækbart. Slidstærkt.

Du behøver ikke bekymre dig om lidt regn eller støv eller masser af sol. Højttaleren er sved- og vejrbestandig med en IPX4-bedømmelse og leveres med et højttalercover i høj kvalitet, fremstillet til at modstå støv. Det sorte cover (medfølger ved køb) kan strækkes i fire retninger, så det passer perfekt til højttaleren, og du ikke får statisk elektricitet i håret. Ekstra højttalercovere – som fås i grå melange, midnatsblå og mørk blomme – sælges separat.

Bose Connect-appen.

Bose Connect-appen gør det nemt at tilslutte og automatisk skifte mellem Bluetooth-enheder og tilpasse dine indstillinger for sprog og navngivning. Den giver også mulighed for at justere bassen efter din smag, så alt, hvad du hører, lyder klart og behageligt for øret.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor holdbar er SoundWear Companion højttaleren?

SoundWear Companion højttaleren er fremstillet af materialer, der er udviklet til at være behagelige og lette. Den er også sved- og vandafvisende og er underlagt strenge produkttests for at sikre holdbarheden.

Hvor behagelig er SoundWear Companion højttaleren?

Nakkebøjlen er specielt designet til at have på hele dagen. Alle materialer er valgt for deres komfort og lette egenskaber. Højttaleren kan justeres, så den passer til din nakke og giver en behagelig pasform.

Kan SoundWear Companion højttaleren modtage telefonopkald?

Ja. SoundWear Companion højttaleren har en mikrofon til besvarelse af opkald ved tilslutning til en smartphone, der understøtter Bluetooth® HFP-profilen. Ud over de traditionelle opkald kan højttaleren fungere sammen med mange apps, der bruger VoIP (Voice over Internet Protocol), som f.eks. Skype eller FaceTime.

Kan SoundWear Companion højttaleren være forbundet til to mobilenheder samtidigt?

Ja. Multipunktteknologien gør SoundWear Companion højttaleren i stand til at være tilsluttet to enheder på samme tid – f.eks. en iPad og en smartphone. Så mens du ser en video på iPad'en, sætter højttaleren automatisk videoen på pause for at besvare et opkald fra din smartphone. Når opkaldet er afsluttet, skifter højttaleren tilbage til videoen.

Hvad er rækkevidden for SoundWear Companion højttalerens Bluetooth-rækkevidde?

SoundWear Companion højttalertilslutningen leverer stabil drift inden for op til 9 meter. Ydelsen kan påvirkes af forhindringer som vægge eller metal, forstyrrelse fra Wi-Fi eller andre trådløse enheder.®

Hvordan oplader jeg SoundWear Companion højttaleren?

SoundWear Companion kan oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel, som sættes i en USB-port på en computer eller i en vægoplader (sælges separat). En fuld opladning af højttaleren tager op til 3 timer.

Hvor længe forbliver batteriet opladet?

Batteriet giver op til 12 timers brug pr. opladning.

Kan man lytte til musik, når batteriet lades op?

Nej, højttaleren fungerer ikke under opladning.

Hvad skal de forskellige knapper på højre side af højttaleren bruges til?

Den store midterste knap er multifunktionsknappen. Den starter afspil/pause og andre betjeningsfunktioner til videoer og musik, besvarer og afslutter opkald og aktiverer virtuelle standardassistenter, såsom Siri, på din telefon. Knapperne på hver side af multifunktionsknappen er lydstyrkeknapperne +/-.

Hvad er formålet med stemmemeddelelserne på SoundWear Companion højttaleren?

Stemmemeddelelserne har to vigtige formål. For det første giver de vejledning under Bluetooth®-parring og -tilslutning. For det andet identificerer de også de tilsluttede kildeenheder ved hjælp af tekst til tale, hvilket forenkler brugen ved mere end én kildeenhed.

Er det muligt at deaktivere stemmemeddelelser på SoundWear Companion højttaleren?

Ja. Stemmemeddelelser kan deaktiveres enten i Bose Connect-appen eller ved at trykke på knapperne ""+"" (lydstyrke op) og ""-"" (lydstyrke ned) samtidigt, indtil du mærker en vibration. Vi anbefaler at lade stemmemeddelelserne være aktive pga. den ekstra funktionalitet, de giver.

Hvilket formål har vibrationerne på SoundWear Companion højttaleren?

SoundWear Companion højttaleren giver dig besked om indkomne opkald ved hjælp af vibrationer.

Understøtter SoundWear Companion højttaleren stemmegenkendelses-apps?

Ja. Når multifunktionsknappen holdes nede i tre sekunder, aktiveres stemmegenkendelse på mobilenheder, der understøtter denne funktion.

Kan SoundWear Companion bruges til spil?

Nej. Forsinkelsen mellem lyd og billede er generelt for stor og bliver mest tydelig i spil, hvor handling og lyd skal være synkroniseret.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System