Login Søg

Supra Cables Quadrax quadrax3

Højttalerkabel Quadrax trækker på viden og lyd fra Sword-serien som i mange år har været en institution hos Supra. Velspillende og velovervejet kabel, hvor der er truffet de rigtige beslutninger hele vejen igennem.
Quadrax
quadrax3
PRIS DKK 1.869,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.869,00
Lagerstatus: Få på lager
 
Beskrivelse Energimærke Specifikationer Udskriv
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Højkvalitets, fortinnet og oxygenfrit kobber der er spundet på og isoleret med PolyPropylen - en isolation der er ekstrem stabil og har en lav kapasitet. Tværsnittet er tæt på 4 kvadrat mm, og kablet er derfor også særdeles velegnet til systemer hvor højttalerne er krævende med effekt, og hvor elektronikken bag kan levere tilsvarende mængde effekt.

De store rørledere (Tube conductor) forøger overfladen på kablet. Det hjælper til lav induktion, og det er præcis, hvad et højttalerkabel skal have, for at den vigtige transient information og timing når igennem uden forvrængning. Lyd-signaturen minder meget om Sword, som er Supra´s topmodel. Kablerne fra Jenving er generelt velovervejede og bygger på en god forståelse for hvordan signalet påvirkes undervejs. Til gengæld har de aldrig fået nykker, og kablerne er således altid prisvenlige,

Star Quad configuration reducerer RF modtagelse og forøger imunitet for alle indstrålinger, som altid har været Tommy Jenvings (Supras skaber) kæphest. Ind- og udstråling af støj har alt at sige i forhold til lydkvaliteten, og derfor er skærmning essentielt.

• Der medfølger Spade-stik og Banan-Stik som er lette at skifte.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System