Login

Streaming/DAB+

Lyd og Billed har mange forskellige produkter og mærker, som tilbyder streaming-produkter. Vi kan guide dig i hvad du helt præcist skal bruge for at opfylde dine behov.

Streaming betyder at du får mulighed for at afspille radio fra internettet. I forhold til DAB, betyder det at man, via sit trådløse netværk, kan modtage radio fra hele verden. Der er i øjeblikket mere end 15.000 radiostationer at vælge imellem og antallet vokser hele tiden.

Men radio er ikke alt. Der er også mulighed for at afspille musik fra de mange forskellige tjenester, der er begyndt at dukke op. Den mest kendte af dem, er Spotify, og for et beskedent beløb om måneden har du adgang til adskillige millioner musiknumre fra alle dine favorit-kunstnere.

Har du gemt din musik lokalt på en computer eller en netværksharddisk, kan de forskellige streamingløsninger også klare den opgave, så du kan vælge alt din favoritmusik uanset hvor den findes henne.

Streamingløsningerne giver også muligheden for multirumslyd så du kan spille musik i flere rum ad gangen, så hele familien kan afspille hvert sit musik uden at genere de andre - alt sammen fra telefonen eller tabletten.