Login Søg

Sonos Sub Generation 3 sub-gen3-bl

Sonos Multirum højttalere Sonos Sub Generation 3 trådløs subwoofer giver ekstra fylde og bund i lyden. Placer det prisvindende design oprejst eller liggende og nyd ren bas uden vibrationer
Sub Generation 3
sub-gen3-bl
sub-gen3-bl
sub-gen3-bl
sub-gen3-bl
sub-gen3-bl
PRIS DKK 6.299,00
Fragt (v/afhentning): DKK 0,00 - Total inkl. fragt: DKK 6.299,00
Forsikring: DKK 895,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer
Varenr: sub-gen3-bl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Kraftig kompakt subwoofer fra Sonos i tredje generation, med endnu mere processorkraft og hukommelse - klar til fremtiden. Sonos Sub kan kombineres med næsten alle af Sonos' højttalere, på nær Roam og Move, som er de transportable modeller. Designet har ikke ændret sig meget på ydersiden, over de sidste par generation af Sonos subwoofere, hvilket bestemt ikke er nogen dum ting. Sonos Sub skiller sig ud fra mængden, og er skræddersyet til at virke sammen med resten af højttalerne som der tilbydes. Det kan være du har en enkelt Sonos One eller måske to i en stereoopsætning, mangler der bas? Kombiner disse med en Sonos Sub og få den helt store lydoplevelse.

Hvis du har en Beam eller ARC og syntes at eksplosionerne i film eller musikken er lidt tam, så er Sonos Sub den perfekte løsning, og vil give dig den bas og bund som du har savnet. Som resten af højttalerne fra Sonos, leveres subwooferen også i hvid eller sort, i flotte piano højglans lakeringer. Sonos Subs yderst kompakte og minimalistiske design, tillader at den kan placeres hvor som helst, og være en del af indretningen, du kan sågar tilkøbe et vægophæng og få den væk fra gulvet. Det har aldrig været lettere at få imponerende basgengivelse til dit Sonos system, end med Sonos Sub Gen3.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

2 x digitale klasse-D forstærkere

Indadvendte basenheder give minimale vibrationer i kabinettet

Dyb bas helt ned til 25 Hz

Enkel equalizering via Sonos S2 appen

Status-LED Viser status for strøm og forbindelse.

Join-knap Hold den nede for at konfigurere og parre med dit system

Finish Sort eller hvid

Mål (H x B x D) 389 x 158 x 402 mm

Vægt 16 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System