Login Søg

Sonos One SL one-slbl

Sonos Multirum højttalere One SL fra Sonos er en kompakt men stadig kraftfuld højtaler med fyldig lyd. Lyden er identisk med One Generation2 men uden stemmestyring. Sonos One SL kan stereoparres med alle versioner af Sonos One højtalerne
One SL
one-slbl
one-slbl
one-slbl
one-slbl
one-slbl
PRIS DKK 1.499,00
Fragt (v/afhentning): DKK 75,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.574,00
Forsikring: DKK 395,00
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Kan ses i butikken
Beskrivelse Energimærke Specifikationer
Varenr: one-slbl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Sonos One SL leverer den samme fyldige lyd som Sonos One Generation 2. Forskellen på de to modeller er at SL ikke har indbygget mikrofon, som Generation 2 har. Dette gør SL perfekt til for eksempel baghøjttalere i et Sonos surround system, eller som enkeltstående højttaler i for eksempel badeværelset, hvor stemmestyring ikke nødvendigvis er noget der bliver brugt. One SL kan stadig styres via Spotify Connect, Airplay 2 og Google Home.

Ligesom One Generation 2 leveres One SL også i sort eller hvid med denne matte finish og robuste metalgitter der passer ind i ethvert rum. Med et enkelt tryk får du touch-betjeningen til at sætte musikken på pause, springe en sang over eller skrue op, når du ikke har din telefon på dig. Du kan let oprette trådløs forbindelse mellem Sonos One SL og andre Sonos-højttalere i huset via S2 appen.

Fyld forskellige rum med forskellige sange, eller grupper dem for at få øjeblikkelig lyd overalt - valget er dit. Groft sagt kan One SL fra Sonos alt det samme som sin storebror Gen2, bare uden stemmestyrings funktionen. Processor, højttalerenheder, forstærker og alt andet er identisk mellem de to. One SL koster bare lige lidt mindre, så hvis stemmestyring ikke er et krav for dig, er One SL det perfekte valg.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

2 x digitale klasse D-forstærkere

1 x diskant enhed

1 x bas/mellemtone enhed

1 x 10/100 mbps ethernetport

4 x fjernfeltmikrofoner

Mål (HxBxD) 161,45 x 119,7 x 119,7 mm

Vægt 1.85 kg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System