Login

Simaudio MOON 350 Forforstærker

MOON 350
Simaudios 350P forforstærker bygger på erfaringerne fra Evolution-serien og er et af de mest alsidige valg af forforstærkere på markedet
Beskrivelse Specifikationer
DKK 31.000,00
Pris er angivet pr. STK
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Varenr: moon350pbk
Flere produkter fra Simaudio
Beskrivelse

Som alle Neo-modellerne, låner 350P både æstetik og teknologi fra Evolution-serien. Kombineret med en Neo-effektforstærker som f.eks. 330A, er det et kæmpe step-up i forhold til en integreret forstærker - du får bare mere af alt: imponerende musikalitet, fyldig og dynamisk lyd med flot opløsning og ekstrem præcision, og alt sammen i kasser der stadig er slanke og elegante. Er du hovedtelefonbruger, vil du ligeledes have glæde af den indbyggede highend-hovedtelefonforstærker bygget udelukkende med diskrete komponenter. 

The Neo 350P er en af de mest fleksible forforstærkere på markedet. Der er mulighed for at tilkøbe og indbygge en højkvalitets 32-bit/384 Khz DAC der understøtter DSD256 og andre formater med fokus på høj opløsning. Er du vinyl-elsker, kan Simaudios kendte og velspillende RIAA´er og tilkøbes som indbygningsmodul, så der er mulighed for at benytte både MM og MC af høj kvalitet.

SPECIELLE DESIGN-FEATURES:

- Overdimensioneret strømforsyning der er bygget over 2 toroid-transformere med 3 separate reguleringer.
- 7 linie-indgange (4 Single-ended & 2 balancerede) samt frontmonteret minijack-indgang til brug med telefoner og kompakte medie-afspillere.
- Hovedtelefonforstærker med tilslutning med Jack-stik direkte på forsiden
- En indgang fungerer som "pass-through", som kører udenom forforstærker-delen for at give mulighed for at anvende sættet som effektforstærker i et hjemmebio-system der benytter egen volumekontrol.

- Fuldt fungerende monitor-funktion for dem, der benytter optageudstyr.

Designet fåes naturligvis i den flotte to-tonede stil, eller sort og sølv. 

Se PDF for yderligere information.

10 ÅRS GARANTI MED MULIGHED FOR TRADE-IN HVIS DU ØNSKER AT OPGRADERE SENERE

På MOON der er mulighed for trade-in, så køber du et MOON produkt hos os, og du på sigt ønsker at opgradere til en bedre model, så har vi en attraktiv løsning på det. Det er et krav, at der skal foreligge et originalt købsbevis fra en dansk forhandler, og at produktet fremstår i tæt på perfekt stand. Kontakt os for nærmere information.
Er produktet ikke i original kasse og/eller mangler der tilbehør, så finder vi også en pris der giver mening for begge parter. Er du ikke første ejer, så kontakt os alligevel, og få et tilbud. 

Specifikationer

Indgangsfølsomhed 200 mV

Indgangsimpedans 22,000O

Gain 6 dB

Udgange 1 par XLR / 2 par RCA hvoraf det ene sæt er med fast signalstyrke

Signal/støj 120 dB

Frekvensområde 5 - 100.000 Hz

Krydstale -96 dB

Udgangsimpedans 100O

Harmonisk forvrængning 0.0005%

Vægt 6 Kilo

Dimensioner (B x H x D) 42,9 x 8,9 x 33,3 cm