Login

Simaudio Evolution 740P Forforstærker

Evolution 740P
Simaudio 740P er en highend forforstærker hvor der er kælet for alle detaljer og med et ekstremt højt teknisk niveau.
Beskrivelse Specifikationer
DKK 72.750,00
Pris er angivet pr. STK
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Varenr: 740p2t
Flere produkter fra Simaudio
Beskrivelse

4 trin af M-LoVo (MOON Low Voltage) DC reguleringskredsløb - et meget avanceret kredsløb der praktisk talt er frit for støj, og samtidig garant for en ekstremt hurtig, præcis og stabil strømforsyning. Resultatet er en strømforsyning med et støjgulv der er så lavt at det i praksis ikke kan måles. Det betyder også en lydkvalitet i høj klasse med åbenhed og transparens. Den tekniske konstruktion er på et højt niveau som altid fra Simaudio, og 740P er den perfekte makker til effektforstærkerne i Evolution-serien.

En overstørrelse strømforsyning der er dual-mono opbygget, benytter 2 stk. toroid-transformatorer med 5 forskellige trin af DC strømregulering.

M-eVOL2 volumekontrol control circuit using MDAC's (operating in a current steering R-2R configuration) which alter the audio signal's amplitude, yielding no sonic degradation of the signal, regardless of the selected volume setting.

M-Lock giver mulighed for at "låse" volumen på et bestemt niveau på hver indgang og generelt, så forforstærkeren ikke kan skrues unødvendigt højt op på lydstyrken.

"Gain offset"-justering for hver indgang med mellem + og -10 dB. Det giver optimal mulighed for at tilpasse niveauet fra alle tilsluttede kilder, så der ikke er forskel på lydstyrken fra CD og over til f.eks. radio.

Hver indgang kan konfigureres til "home cinema", så der køres uden om volumekontrollen og lydstyrken istedet reguleres på en tilsluttet processor eller surroundreceiver.

12 Volt trigger-udgang til styring af effektforstærkerens tænd/sluk-funktion.

4-Lags glasfiber med rene kobberbaner, udlagt med ekstremt kort signalvej. Det resulterer i større præcision og et markant forbedret signal/støj-forhold.

Ekstremt stift kabinet med støbte sideprofiler - altsammen noget der garanterer minimal indflydelse af udefrakommende vibrationer.

Nøje udvalgte komponenter af allerhøjeste klasse - udvalgt på baggrund af omfattende lyttetests, og krav til at specifikationerne kan overholdes over mange år.

Inklusiv FRM-3 fjernbetjening i massiv aluminium.

Designet fåes naturligvis i den flotte to-tonede stil, eller sort og sølv. 

10 ÅRS GARANTI MED MULIGHED FOR TRADE-IN HVIS DU ØNSKER AT OPGRADERE SENERE

På MOON der er mulighed for trade-in, så køber du et MOON-produkt hos os, og du på sigt ønsker at opgradere til en bedre model, så betaler du merprisen til den næste model indenfor det første år. Er produktet mellem 1 og 2 år, får du 75% af nyprisen. Er det ældre, så kontakt os for et byttetilbud.

Er det ikke i original kasse og/eller mangler der tilbehør, så finder vi stadig en pris der giver mening for begge parter. Er du ikke første ejer, så kontakt os alligevel, og få et tilbud. Det er et krav at der skal foreligge et originalt købsbevis fra en dansk forhandler, og at produktet fremstår i tæt på perfekt stand.

Specifikationer

Indgange - XLR / RCA 2 par / 3 par

Udgange - XLR / RCA 1 par / 2 par (fixed + variable)

Signal/støj 120 dB

Frekvensområde 5 - 100.000 Hz

Krydstale -116 dB

Udgangsimpedans 50 ohm

Total harmonisk forvrængning 0.001%

Vægt 16 kilo

Dimensioner (B x H x D) 47,6 x 10,2 x 41,9 cm.