Login

Rotel RC-1590 Forforstærker

RC-1590
Topmodellen fra Rotel har alt hvad man kan drømme om i både tilslutninger men ikke mindst også i lydkvalitet, som overgår hvad der typisk er muligt i klassen
Beskrivelse Specifikationer
DKK 14.999,00
Pris er angivet pr. STK
Denne vare kan ikke købes online.
Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (normalt 2 - 5 dages levering)
Varenr: rc1590bk
Flere produkter fra Rotel
Beskrivelse

RC-1590 er udviklet til at levere maksimal lydkvalitet og samtidig give det højeste niveau af fleksibilitet og kontrol for brugeren. Startende med en høj-kvalitets strømforsyning med to egenproducerede ringkerne-trafoer, engelske Slitfoil-kondensatorer og et bredt udvalg af reference-komponenter til både den digitale og analoge del, er der anvendt en strømforsyning af ekstremt høj kvalitet. Altsammen er bygget med komponenter der er nøje udvalgte på baggrund af omfattende lyttetests, og som er af højest mulig kvalitet.

Rotels ingeniører havde som mål at skabe en Reference-kvalitets forforstærker som kunne matche den nye RB-1590 effektforstærker. Hvert aspekt af udvælgelsen af komponenterne og kredsløbsdesignet er designet og evalueret på baggrund af adskillge lyttetests hos udvalgte folk for at garantere den bedste lyd. Alle kredsløb er designet uafhængigt af hinanden ved de individuelle ingeniøerer for at sikre maksimalt fokus på styrker og svagheder uafhængigt af resten. Alle analoge indgange har ekstremt lav støj, og alle digitale kredsløb er 100% isolerede.

RC-1590 er fuldt udstyret og kommer med både balancerede XLR-ind/udgange og tilsvarende analoge. Det hele er styret af en nøje udvalgt Texas Instruments Burr-Brown kontrolkreds. Den indbyggede DAC er en 32 bit/768 Khz AKM som sammen med den bagud monterede 24 bit/192 Khz USB-indgang håndterer DSD-filer og andet højtopløst materiale. Derudover er der to separate subwoofer-udgange, og indbygget Bluetooth AptX. Den digitale del tilbyder ikke mindre end 3 optiske og 3 coaxiale indgange. Og så er der naturligvis en fremragende indbygget pladespillerforstærker bygget udelukkende af diskrete komponenter.

For lydentusiaster som ikke accepterer kompromisser, er RC-1590 i en klasse for sig selv, og giver utrolig lydkvalitet til en pris der stadig giver mening i et hi-fi budget.

Specifikationer

Harmonisk forvrængning <0.002%

Frekvensområde 10 - 100.000 Hz (Digitale Indgange 20 - 20.000 Hz, Phono-Indgang 20 - 20.000 Hz

Signal/støj 112 dB (Digitale Indgange 108 dB, Phono Indgang 80 dB)

Dimensioner (B × H × D) 43,1 × 14,4 × 34,8 cm

Vægt 9.2 kg